MÁGIA

Álmodd meg milyen lesz a 2022-es éved! - ezzel a varázslattal bepillantást nyerhetsz a jövődbe

Téged is izgat, mit hoz neked a következő év? Meghozza-e a vágyott szerelmet, a bőséget, a sikert vagy éppen vágyaid megvalósulását? Ennek a jövőbelátó varázslatnak a segítségével álmodban megtudhatod, mit tartogat számodra a következő év.

A legjobb, ha az év utolsó napján végzed el, de ha erre nincs lehetőséged, akkor az új év első két napja is alkalmas is lehet

A varázslat révén megláthatod, mit tartogat neked a következő év. Ezek lehetnek tiszta, egyértelmű álmok, mintha csak egy filmet néznél. De az is megeshet, hogy valamivel rejtélyesebb lesz. Bármit is álmodj, ne dobd félre, hanem gondold át mi jelent, mert olykor elvont, szimbólumokkal teli álmok révén nyerünk bepillantást a jövőbe.


 

Újévi jövőbetekintő varázs

Kellékek:

• 1 fehér gyertya
• Egy tál ásványvíz
• 2 db babérlevél
• Tömjén vagy szantál füstölő ((opcionális)

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a gyertyát és esetleg a füstölőt. Helyezd a két babérlevelet a tál vízbe és így szólj; „A szent levelek felnyitják szememet, s a víz lemossa róla a hályogot, mely elfedi előlem a jövőmet.”

Ezután alaposan mosd meg az arcodat a vízben és a szemeid környékét leszámítva megtörölgetheted. Azután nézz a gyertya lángjába és így szól: „Isten fénye megvilágítja utamat, ma éjjel álmomban meglátom a jövőmet.”

Nézd még egy darabig a gyertyát és közben koncentrálj a célodra.

Mikor úgy érzed, végeztél, nincs más dolgod, mint mielőbb ágy bújni. Másnap kiöntheted a vizet a szabadba vagy a virágaidra.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL