MÁGIA

Áld meg a szerelmeteket, hogy az boldogsággal teli legyen! - Új és régi kapcsolatokra

Szerző:
Szabó Anna
Ugyan, ki ne vágyna sírig tartó, kiegyensúlyozott, harmonikus, biztonságos szerelemre? Márpedig ha ezt el lehet érni egy csekély kis mágiával, ugyan mely nő akarna bebiztosítani a párkapcsolatát? Erre való ez a varázslat is, ami megáldja a szerelmet élettel, boldogsággal, lelki és anyagi bőséggel, hogy a feleknek minden megadasson, és csak egymásra tudjanak nézni! Persze azért dolgozni továbbra is kell egy kapcsolaton!

 

Azon kívül, hogy te mindent megteszel a jó párkapcsolatért és kozmetikushoz, fodrászhoz jársz, engeded a párodat élni és rengeteg ön- és párkapcsolat segítő könyvet olvasol, miért ne hinthetnéd meg egy csipet mágiával is?

Mindegy, hogy új vagy már meglévő kapcsolatról legyen szó, áld meg, hogy bőségben, boldogságban és szerelemben teljen, semmit sem nélkülözve!

 

Kellékek

Minden, ami egy kenyérsütéshez kelhet

Bármi, amivel megtudod tölteni a kenyeret

A varázslat menete

Telihold napján süss egy friss kenyeret. Érdemes minden jóval megtölteni, amivel csak tudod, mert az szimbolizálja majd a gazdagságot, a bőséget. Ha sikerül valami édeset adnod hozzá, azzal fokozhatod, hogy „édes” is legyen az idő, amit együtt töltötök. Miközben sütöd a kenyeret, végig koncentrálj kettőtökre, vizualizáld a boldog és meghitt kapcsolatotokat. A tésztájába akár bele is karcolhatod a neveiteket.

Este pedig lehetőleg a szabadban, de mindenképpen a hold színe előtt, emeld a magasba a kenyeret és mond: „Hold Anya, te, aki egyszerre vagy leány, feleség, és öreganya, áld meg kenyeremet, hogy én is egy teljes, emberöltő élten át lehessek boldog a kedvesemmel. Szerelmünk teljen boldogságban, meghittségben ás bőségben, álljon ki minden vihart és próbát, amit a Sors csak elénk hozhat. Áldj meg bennünket!”

Ezután a szabadban, de ha máshol nem megy, akkor a lakásban, törjön a párod egy darabot a kenyérből – semmiképpen se vágja, mert akkor a kapcsolatot is elvágja! – és egyen belőle. Tedd ezt te is!

Utána hagyj kint a szabadban egy kis darabot tejjel – vagy az ablakban –  mint egy kis ajándékként az istennőnek, amiért segít nektek!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL