MÁGIA

Ajándékvarázs, amivel megtalálhatod a tökéletes ajándékot!

Szerző:
Szabó Anna
Idén nem beszéltetek össze, hogy ki-mit kér karácsonyra, hanem abban állapodtatok meg, hogy meglepitek egymást? Ez egy izgalmas, de ugyanakkor stresszes lehetőség is lehet, hiszen mindenki a lehető legtökéletesebb ajándékot szeretné megvenni a szeretteinek! Ha ott tartasz, hogy nem tudod, mit vegyél, mi az, aminek a párod vagy egyik barátod, rokonod örülne, akkor végezd el az ajándékvarázst, amivel megtalálod a lehető legjobb ajándékot neki!

Érthető, hogy nem éred kevesebbel, csak a tökéletessel, mert szeretnéd, ha a párod vagy egy rokonod boldog és elégedett lenne. Illetve azért is, mert jól esik a dicséret utáni kellemes érzés, amit a „pont erre vágytam” és a „tökéletes, nagyon boldog vagyok” mondatok adhatnak. Bízd magadat az égiekre, az angyalokra, ha a legcsodálatosabb ajándékot szeretnél találni a szeretteidnek! Végezd el ezt a pofonegyszerű varázslatot és leld meg a legmegfelelőbb ajándékot!

Kellékek

Annyi fehér gyertya, ahány embernek szeretnél ajándékot találni

1 db lila gyertya

Egy kis tálka

Piros toll

Papír cetli

Füstölőkeverék: babér, bazsalikom, fahéj

A varázslat menete

Bármelyiknap elvégezheted a varázslatod, de a legjobb újhold vagy növő hold idején.

Tedd középre a lila gyertyát, amibe belekarcoltál egy szemet és a nevedet. Majd mindegyik fehér gyertyába karcold bele egyesével annak a nevét, akinek ajándékot keresel.

Gyújtsd meg a füstölőkeveréket és a gyertyákat.

Írd fel a kis cetlire piros tollal az igét: „A holnapi naptól kezdve, pontosan egy hétig bezárólag, szöget üt fejemben a gondolat, hogy mit és hol keressek. Mához egy hétre meglesznek szeretteim ajándékai. Láthatatlan szememet felnyitom, hogy fogadjam az égiek jeleit, kik kézen fogva vezetnek majd el azokhoz az ajándékokhoz, amiknek szeretteim a legjobban fognak örülni. Ez a kívánságom, tehát így legyen!”

Relaxálj a kérésedre, vizualizáld szeretteid boldog és örömteli arcát, ahogy örülnek az ajándékoknak.

Utána mond el annyiszor az igézetet, ahány személynek vennél ajándékot és közben végig vizualizáld, illetve koncentrálj arra, hogy meg fogod találni azt, amivel boldoggá teszed őket. Az utolsónál égesd el a papírt majd a hamvait szórd ki a szélbe.

Innentől kezdve mindennap égess a gyertyákból és nagyon figyelj, mert az égiek jeleket fognak küldeni, akár más személyek által, álmodban vagy a környezetedben találják meg a módját, hogy jelezzenek, esetleg felerősítik a megérzéseidet. 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL