Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

8+1 mágikus ima, ami a Húsvéti időszakban elmondva éri el a kívánt hatást

Szerző:
Szabó Anna
Húsvét vasárnap és hétfő rendkívül mágikus nap. Ezeken a napokon érdemes védelemmel, termékenységgel, gyógyítással, bőséggel kapcsolatos mágiákat végezni, illetve ha van bármilyen terhünk, amelyektől megszabadulnánk, akkor ezen a két napon sikeresen elengedheted őket. Nincs más dolgod, mint elmondani a választott imát egyik nap a kettő közül és szinte biztos nem marad el a siker!

A következő imákat a legcélszerűbb, ha esti órákban mondod el Húsvét vasárnap vagy hétfőn. Gyújts bátran gyertyát és füstölőt az ima idejére. Előtte tisztítsd meg elmédet, csendítsd le érzelmeidet és vizualizáld a kérésedet. Utána mond el őket annyiszor, amennyiszer csak jól esik. Végül sose felejtsd el köszönetet mondani a segítségért annak, akihez imádkoztál!

{KEPGALERIA}

Ima a család védelméért

„Mihály arkangyal, öltsd magadra kérlek fényes páncélodat és kardoddal kezedben, óvj meg bennünket a gonosztól. Állj elibénk, tárd ki szárnyaidat és óvj meg bennünket minden felénk érkező ártalomtól, mert mi védtelenek vagyunk a látható és a láthatatlan gonoszsággal szemben. Óriás kardoddal vágd el a felénk tartó sötét energiát, mely testünkben vagy lelkünkben kárt tehetne és óvj meg bennünket ma és mindörökké a gonosztól.”

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL