MÁGIA

7 mágikus mantra a hét összes napjára! - varázslat

Ne bízd a véletlenre azt, hogy alakul a heted! Inkább használd ezt a hét mantrát – minden nap egyet -és végezd el a hozzákapcsolódó gyors és egyszerű kis ceremóniát. Így biztosíthatod, hogy kellemes élmények érjenek és bármi is történjék, könnyen szembenézhess a felmerülő problémákkal. De nemcsak a pozitivitást, hanem a jó szerencsét és vágyaid tárgyát is bevonzhatod a mantrák segítségével.

Persze a varázserejű mantrák nem ígérnek csodát, de csak előnyöd származhat abból, ha kellő hittel és odaadással mondod őket. Teremts magadnak fantasztikus hetet, végezd el az apró kis rituálékat és meg fogod látni, nem marad el csodálatos hatásuk rád nézve. Amellett, hogy megadják neked azt, amire vágysz, segítenek elhárítani az esetleges akadályokat és megoldást hoznak a problémáidra.

Kellékek

  • 1 fehér gyertya
  • 1 piros gyertya
  • 1 kék gyertya
  • 1 zöld gyertya
  • 1 rózsaszín gyertya
  • 1 fekete gyertya
  • 1 sárga gyertya

 

A varázslat menete

Hétfői napon kezd a varázslatot. Gyújtsd meg a fehér gyertyát. Hunyd le a szemedet, relaxálj, várd meg, amíg kitisztul az elméd. Amint ez bekövetkezett, mondd el hétszer a következő mantrát: „Jól kezdődik a hetem, mert tele vagyok jó kedvvel és erővel. Egész héten kitart a lelkesedésem.”

Kedden a piros gyertyát gyújtsd meg és ugyanúgy hétszer mondd el a mantrát: „Bármilyen akadállyal találom magam szembe magam, le fogom győzni. Egész héten gond nélkül megoldom a felmerülő problémákat.”

Szerdán a kék gyertyát gyújtsd meg és ugyanúgy hétszer mondd el a mantrát: „Hét közepe van, de messzire elkerül a stressz, ellenben mágnesként vonzom a jobbnál jobb lehetőségeket egész héten.”

Csütörtökön a zöld gyertyát gyújtsd meg és ugyanúgy hétszer mondd el a mantrát: „Pozitivitásom nem hagy cserben, ha negatív kritikát kapok, azt is jól kezelem. Egész héten tanulok a saját hibáimból.”

Pénteken a rózsaszín gyertyát gyújtsd meg és ugyanúgy hétszer mondd el a mantrát: „Egész heti kitartásomért ma jutalomban részesülök. Az Univerzum azt adja, amire szükségem van és ami boldoggá tesz.”

Szombaton a fekete gyertyát gyújtsd meg és ugyanúgy hétszer mondd el a mantrát: „Hétvégén a testem-lelkem feltöltődik és megerősödnek kapcsolataim a szeretteimmel. Egész héten szeretetben és békességben élek.”

Vasárnap a sárga gyertyát gyújtsd meg és ugyanúgy hétszer mondd el a mantrát: „A hét utolsó napján bármi megtörténhet velem, mert teljesen nyugalomban és kellő nyitottsággal fogadom az Univerzum ajándékait. Hálás vagyok azért, hogy élek.”

Figyelj arra, hogy ne kapkodd el a mantrázást. Szánjd minden nap reggelente elég időt arra, hogy elmondd és kellően átéld őket. Elmondásukkor érdemes vizualizálnod azt, amit mondasz vagy pedig fehér fényt képzelni magad köré, ami energiával tölt fel és megvéd. 

Ha esetleg három műszakban dolgozol, akkor is használhatod ezeket a mantrákat, csak akkor te az első munkanapodon mondd el a hétfőit. Ha pedig kettő vagy hatnapos munkarended van, tetszőlegesen használd azokat a mantrákat, amelyekre leginkább szükséged van.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL