MÁGIA

6 egyperces varázslat, amihez szinte csak egy kis chilire lesz szükséged

Gondoltad volna, hogy a chili nem csak az ételek megfűszerezésére alkalmas? A chili gyakori eszköze a mágiának. Főleg szerelem- és szenvedélyébresztő hatásáról ismert. De használják még különböző elűző mágiákhoz is. Bogarászd végig a 6 egyperces varázslatot, mert szinte biztosan találsz közöttük olyat, amire épp szükséged van!

Szinte csak chilire lesz szükséged a következő 6 egyperces mágiához:

Szenvedélyfokozó mágia

Ha szeretnéd, hogy pároddal az együttlétek forróbbak és gyönyörteljesebbek legyenek, pénteken, növő hold idején, a következőt kell tenned:

Gyújts egy piros gyertyát, és fogj egy chilipaprikát. Nyomtasd ki vagy rajzold le a képen a látható rúnát egy papírra: A chilibe vágj bele és kenj bele a rúnára e szavakkal: „Erzulie, szerelem és szenvedély istennője, ébressz irántam ellenállhatatlan vágyat a kedvesemben, hogy együttléteink napról-napra intenzívebbek és forróbbak legyenek, ahogy ez a chilipaprika száradni kezd.”

Utána tekerd a paprikát a papírba, kösd össze egy piros cérnával vagy fonallal és tedd az alá vagy a közelébe. Hagyd ott egy hétig, utána átrakhatod egy biztosabb helyre. A mágia végén köszönd meg az istennő segítségét.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL