MÁGIA

6 egyperces angyalmágia – Majd az égiek teljesítik a vágyaidat!

Hívd segítségül az angyalokat céljaid megvalósításához! Rengeteg angyal létezik és különböző dolgokban lehetnek a segítségedre. Nagyjából egy perc is elég ahhoz, hogy útjára indítsd a vágyaidat a beteljesülés útján, és ha azért nem is ugyanilyen gyorsan, de remélhetőleg rövid időn belül teljesítik is a kérésedet!

Válassz egyet a 6 angyalmágia közül és végezd el növő hold idején:

Szerelmi varázs

Akár új partnerre vágysz, akár a meglévőt szeretnéd megerősíteni, a következőt kell tenned:

Két piros gyertyára lesz szükséged. Az egyikbe karcold bele a saját nevedet, a másikba a párodét vagy ha egyedülálló vagy, akkor egy X-et. Kend be őket mézzel, érintsd össze őket, ragassz rájuk madártollakat és kösd át őket fehér fonallal vagy cérnával.

Gyújtsd meg a gyertyákat és ha párban élő vagy, így szólj: „Az égiek hoztak össze bennünket és most arra kérem őket, áldják is meg szerelmünket. Hatalmas Anael, szerelem angyala, csempészd vissza a tüzet és a szerelmet kapcsolatunkba és add, hogy olyan hosszú és boldog legyen, ameddig ezen a Földön kell élnünk.”

Amennyiben egyedülálló vagy, így szólj: „Hatalmas Anael, szerelem angyala, hozd el nekem páromat, kit megirtatok nekem. Vezess el hozzá, kísért őt hozzám, add, hogy napról napra egyre közelebb kerüljünk egymáshoz és újra egyesüljünk a szerelem szövetségében.”

Köszönd meg az angyalnak a segítségét és égesd le az éjszaka folyamán a gyertyákat, csak ügyelj arra, hogy tűzbiztos keretek között történjen.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL