MÁGIA

6 egyperces angyalmágia – Majd az égiek teljesítik a vágyaidat!

Hívd segítségül az angyalokat céljaid megvalósításához! Rengeteg angyal létezik és különböző dolgokban lehetnek a segítségedre. Nagyjából egy perc is elég ahhoz, hogy útjára indítsd a vágyaidat a beteljesülés útján, és ha azért nem is ugyanilyen gyorsan, de remélhetőleg rövid időn belül teljesítik is a kérésedet!

Válassz egyet a 6 angyalmágia közül és végezd el növő hold idején:

Termékenységi varázs

Vasárnap gyújts egy aranyszínű gyertyát. Fogj egy piros almát és tedd az oltárra, ám előtte még karcolj bele egy keresztet. Egy kis darab holdkövet tartsd a hasadhoz és képzeld el, hogy terhes vagy. Éld át, milyen érzés lesz, amikor megtörténik, azután így szólj: „Magasságos Zuriel, termékenység angyala, te vagy az, ki teljesítheti a vágyamat. Add, hogy olyan termékeny legyek, mint egy almafa, mely sok gyümölcsöt terem. Helyezd el bennem az élet magját, hadd adhassak én is egy új életet ennek a világnak, mert egyetlen vágyam, hogy anya legyek. Add, hogy mire hármat fordul a Hold, már terhes legyek!”

Most pedig szép lassan fogyaszd el az almát és közben vizualizáld, hogy állapotos vagy. A végén köszönd meg az angyalnak a segítséget!
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL