MÁGIA

6 egyperces angyalmágia – Majd az égiek teljesítik a vágyaidat!

Hívd segítségül az angyalokat céljaid megvalósításához! Rengeteg angyal létezik és különböző dolgokban lehetnek a segítségedre. Nagyjából egy perc is elég ahhoz, hogy útjára indítsd a vágyaidat a beteljesülés útján, és ha azért nem is ugyanilyen gyorsan, de remélhetőleg rövid időn belül teljesítik is a kérésedet!

Válassz egyet a 6 angyalmágia közül és végezd el növő hold idején:

Gyógyító rituálé

Gyújts vasárnap egy zöld színű gyertyát. Kend be mézzel és tekerd rá néhány hajszáladat. Fogj egy citromot a kezeid közé és mondd: „Raphael, gyógyítás arkangyala, arra kérlek, áld meg ezt a gyümölcsöt, hogy az éjszaka folyamán magába szívja minden testi és lelki nyavalyámat. Tisztíts meg engem az éjszaka folyamán szent tüzeddel.”

Ezután térj nyugvóra és aludj együtt a citrommal. A gyertyát égesd le biztonságos keretek között. Másnap tedd ki a citromot a napra e szavakkal: „Ó angyalom, Raphael, távolíts el belőlem minden rosszat. Ahogy a nap sugarai megtisztítják a citromot, úgy szívódjon fel belőlem is minden testi és lelki betegségem. Ámen.”

Ha akarod, a varázslatban konkrétan megnevezheted a betegségedet is, ha van. Hagyd a citromot addig a napon, amíg el nem szárad teljesen, utána kidobhatod.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL