MÁGIA

5 ütős pénzmágia – Ne habozz minél előbb kipróbálni őket!

A pénzmágiában az a jó, hogy nem kell azon törnöd a fejedet, miként talál rád a pénz. Akár beosztottként dolgozol, akár saját vállalkozásod van, a pénz így is úgy is rád talál. De még akkor is, ha jelenleg épp nincs munkahelyed. Ha szeretnéd, hogy ez könnyebben, gyorsabban történjen, sőt, akár egy nagyobb összeg üsse a markodat, válassz egyet az 5 ütős pénzmágia közül és végezd el!

Természetesen szükség van a tettekre és a pozitív gondolkodásra is a sikerhez, mert a mágia önmagában ritkán ígér csodát. Ha ezek megvannak, akkor csütörtöki napon, növő hold idején végezd el az egyik pénzmágiát az 5 közül, hadd találjon rád mielőbb a pénz:

Rizsrituálé

Hozzávalók

• 6 db egész fekete bors
• 6 db babérlevél
• 6 fahéjrúd
• Rizs
• 2 zöld gyertya
• 2 üvegedény fedővel

A varázslat menete

Tégy egy marék rizst egy-egy üvegbe. Rakj bele mindegyikbe három-három szem borsot, babérlevelet és fahéjrudat majd zárd le az üvegeket. Helyezz mindkettő elé egy-egy zöld gyertyát, gyújtsd meg őket, majd koncentrálj a célodra.

Mikor úgy érzed, eleget relaxáltál és tisztán látod magad előtt a célodat, mondd: „Otthonom a gazdagság meleg ágya, vándoroljon ide annyi pénz, amennyivel dugig lesz a tárcám.”
É
gesd le a gyertyákat, majd másnap helyezd az egyik üveget a konyhába, a másik üveget az étkezőbe. (Ha nincs étkező, akkor helyezd el mindkettőt a konyhában úgy, hogy a helység mindkét oldalán legyen egy.) Ügyelj arra, hogy jól láthatóak legyenek, legalább 3 hónapig.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL