MÁGIA

5 ütős és meglepően hatásos szexvarázslat - Így érd el, hogy őrületesen akarjon téged a pasid!

Mind erre vágyunk. Hogy a pasink annyira kívánjon, szeressen, akarjon – és csak! - bennünket, hogy majd belegebed. Ezzel az 5 ártalmatlan, ellenben rettentő erős szexvarázslattal teljesülhet is a vágyad! Érd el, hogy a párod őrületesen akarjon téged!

Végezd el pénteki napon növő Holdkor vagy teliholdkor a következő 5 mindent elsöprő szexvarázslat egyikét, hogy a szexuális életetek még tökéletesebb és mennyeibb legyen úgy, hogy tudod, a párod csak téged kíván:

{KEPGALERIA}

Az isten és istennő egybekelése

Tedd még tökéletesebbé a szexet, hogy a maximumot adhassátok egymásnak!

Készíts egy fehér és egy fekete vudubabát, az egyik téged, a másik a párodat mintázza.

Füstölj rózsával és fókuszálj a célodra, hogy a szex köztetek tökéletes lesz és maximálisan kielégítitek egymást.

Majd kend be mindkét babát mézzel majd kösd őket össze egy piros szalaggal úgy, hogy közéjük teszel egy szál rózsát. Tedd őket egy nagy piros gyertya elé, és utána mond az igét: „Én vagyok az Istennő, Te pedig az Isten, a mi szerelmünk az égben kötetett, ezért minden, amit teszünk, az csak tökéletes lehet. Én érezlek téged, s te érzel engem, tudom, ami neked jó, s te tudod, ami nekem. Egymásra vagyunk hangolva, mint két húr és együtt pendülünk meg egy tökéletes dalban, mert kiegészítjük egymást, mint a Nap és a Hold, ezért a gyönyör, amit együtt átélünk, szavakhoz nem fogható.”

Ezután nincs más dolgod, mint egy biztos helyre tenni a babákat és készen is van a varázslat.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL