MÁGIA

5 ütős és meglepően hatásos szexvarázslat - Így érd el, hogy őrületesen akarjon téged a pasid!

Mind erre vágyunk. Hogy a pasink annyira kívánjon, szeressen, akarjon – és csak! - bennünket, hogy majd belegebed. Ezzel az 5 ártalmatlan, ellenben rettentő erős szexvarázslattal teljesülhet is a vágyad! Érd el, hogy a párod őrületesen akarjon téged!

Végezd el pénteki napon növő Holdkor vagy teliholdkor a következő 5 mindent elsöprő szexvarázslat egyikét, hogy a szexuális életetek még tökéletesebb és mennyeibb legyen úgy, hogy tudod, a párod csak téged kíván:

{KEPGALERIA}

Őrjítő vágy varázs

Érd el, hogy a párod testét és lelkét csak te töltsd és szörnyen kívánjon téged!

Húzz meg magad köré a varázskört. A megfelelő ráhangolódás után fogd a kedvesed egész alakos képét és egy piros gyertyát, amibe a nevedet karcoltad. Füstölj narancsvirággal és kezdj el viaszt csepegtetni a párod fejére, miközben ezt mondod: „Amikor csak eszedbe jutok, úgy akarsz, hogy majd megőrülsz értem.”

Majd csepegtess a mellkasára is viaszt is mond: „Amikor csak velem vagy, értem dobban a szíved és elönt a szenvedélyes szerelem tüze.”

Utána vándorolj lejjebb és a lágyékára is öntsd viaszt e szavakkal: „Amikor csak szeretkezünk, kínzó vágyadat csak én csillapíthatom le.”

Még háromszor menj így „körbe”. Utána tedd a gyertyát a fényképre és hagyd le égni.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL