MÁGIA

5 szörnyen erős Beltane-i szerelmi mágia a közelgő boszorkányok ünnepére

Beltane, ami április 30.-ai éjszakától egészen május elseje reggeléig tart, az egyik legősibb ősi ír-kelta ünnep. A kelta, druida tűzfesztivál, a Nagy Istennő és a Szarvas istenség egyesülését ünneplik meg és velük együtt a természet érését és a termékenységet. Híres ez a nap a szerelmi mágiák végzéséről, az örömtüzek gyújtásáról és a boszorkányok mulatozásáról. Válj egy napra te is boszorkánnyá és végezd el az egyik erőteljes szerelmi mágiát!

Szerelemlétra

Hogy tartós, meghitt, szenvedélyes, kéjjel teli legyen a jelenlegi vagy az új kapcsolatod, készítsd el a saját boszorkány létrádat. Ne gondolj semmi komoly barkácsolásra, csak fonalra, bőrszálakra vagy kötélre lesz szükséged. Valójában egy fajta füzért fogsz készíteni. Használd a képen is látható mintát!

Légy egésznap szerelmes, romantikus hangulatban. Készítsd el a létrádat, ami legyen minél egyedibb. Díszítsd tizenöt darab neked tetsző gyönggyel és mikor felhelyezed őket egyesével, arra gondolj, mit akarsz általuk bevonzani.

Fűzhetsz még hozzájuk pentagrammát vagy másik amuletteket, kabalákat, amik a szerelmet szimbolizálják. Miközben készíted, végig arra gondolj, mit akarsz elérni a létrával és mire vágysz.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL