MÁGIA

5 gyertyás szexmágia - Túl hatásosak, úgyhogy csak óvatosan!

Önts olajat a tűzre és turbózd fel a nemi életeteket! Azt akarod, hogy a párod veszettül kívánjon? Hogy olyan legyen vele a szex, mintha egy görög istennel csinálnád? Több gyönyörre és kéjre vágysz? Mennyei örömöket adnál neki? Akkor válassz egyet az 5 szex gyertyamágia közül és elhiheted, nem marad el a hatás! Jól gondold meg, mit kívánsz, mert ezek extra erős varázslatok!

{KEPGALERIA}

Péniszbitorló bűbáj

Ezzel a varázslattal bebiztosíthatod, hogy csak te legyél képes mesés örömöket szerezni a partnerednek.

Piros viaszból készíts hímvessző formájú gyertyát, de ha akarod, készen is megveheted. Ha te csinálod, tedd bele a párod pár szál haját vagy körmét is és egy kis cayenne-i borsot is.

Gyújts köré kilenc darab piros gyertyát majd koncentrálj a célodra. Utána fogd a kezedbe a gyertyát, a pénisz alakú gyertyát, csókold meg majd tedd a gyertyakör közepére, méghozzá egy fehérneműdre, amit a kedvenc illatoddal parfümöztél be. Viszont olyan fehérneműt válassz, amire utána már nem lesz szükséged.
Miután meggyújtottad a pénisz gyertyát, mondhatod az igét: „Egyedül én izgathatom fel a testedet és a lelkedet, egyedül én hozhatok gyönyört és megváltást neked. Amikor csak együtt vagyunk, férfiasságodat én uralom és olyan gyönyörben részesítelek, amit az istenek is megirigyelnek. Mikor velem vagy, édes tűz nyalogatja kardodat.”

Égesd le a gyertyát majd az alsóneművel együtt tedd egy biztos helyre.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL