MÁGIA

5 szerelmi varázslat, ami megoldást kínál a külfönféle párkapcsolati problémákra

Azért a párkapcsolat nemcsak abból áll, hogy szeressen a párunk, legyen szenvedély az ágyban és hűség a mindennapokban. Akadnak más problémák is, mikor azt érezheted, jól jönne egy kis varázslat, ami segít megoldani a helyzetet. Tekintsd meg az 5 varázslatot, hátha találsz olyat, amire épp szükséged van!

Természetesen a varázslatok csodát nem ígérnek, és nem jelent egyedüli megoldást, hiszen a kapcsolat kétemberes munka. Ellenben rengeteget segíthetnek! Próbáld ki azt, amelyikre a leginkább szükséged van:

Béketeremtő varázslat

Összevesztetek a pároddal? Esetleg napok óta nem beszéltek? Ha úgy érzed, törés keletkezett a kapcsolatotokban, a következőt tedd:

Fogj keddi napon, fogyó holdkor egy zöld, egy fehér és egy fekete gyertyát. A feketét kend be chiliporral, a fehéret pedig zsálya olajjal, a zöldet pedig levendula olajjal. Tedd háromszögalakba az oltárodra. Elől legyen a fekete és a fehér. A háromszög közepére tégy egy képet, amin boldogok vagytok.

Mikor felkészültél, gyújtsd meg a fekete gyertyát e szavakkal: „Elégetem a mérgedet, tűzzel válaszolok tüzes haragodra és megolvasztom a jéghegyet, mely szívedet nyomja.”

Ezután gyújtsd meg a fehér gyertyát: „Fellobbantom benned a vágyat, hogy békülni akarj velem, mert hiányzom neked és szeretsz. Jusson eszedbe, nem az ellenséged, hanem a kedvesed vagyok.”

Végül a zöld gyertyát gyújtsd meg és mondd: „Helyreállt közöttünk a béke, újra nyugalom és hatja át szerelmünket. Minden problémáról tudunk beszélni és megoldást találni.”

Végezd el ezt a rituálét még hat napon keresztül.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL