MÁGIA

5 őszi varázslat vágyteljesítő és egészségmegőrző praktikákkal

Az ősz a bőség, a betakarítás, a felkészülés ideje a zord évszakra, az egészség bebiztosításának időszaka. Számtalan lehetőség kínálkozik arra, hogy mágikus úton megtámogathassuk a vágyainkat, és hogy kihasználjuk az ősz nyújtotta energiákat céljaink eléréséhez. Varázsolj magadnak bőséget vagy éppenséggel jó egészséget és védelmet, válassz egyet az 5 őszi varázslat közül és gondoskodj magadról és a jövődről!

{KEPGALERIA}

Hálaadó szertartás

Adj hálát mindazért, amit kaptál és ezzel bőséget és jólétet vonzhatsz be.

Válogass össze néhány összetevőt a következőkből: alma, szőlő, magvak, gránátalma, más egyéb őszi gyümölcsök és zöldségek, sütemény, tej, bor.

Fogd a választott összetevőket és menj a szabadba teliholdkor vagy csütörtöki napon, növő holdkor. Áss egy kis gödröt és mielőtt bármit tennél, gondold át, mit kaptál az évben, miért lehetsz hálás és köszönd meg saját szavaiddal az égnek.

Azután tedd a gödörbe mindazt, amit kivittél és miközben betemeted, mond a következőt: „Áldott legyen az Úr és az Úrnő mindazért, amit kaptam. Hálás vagyok nekik végtelen szeretetükért és segítségükért. Fogadjátok el ajándékomat, melyet jó szívvel adok nektek, és ha úgy látjátok jónak, az elkövetkezendő hónapokban is szórjátok rám szereteteteket.”

Ezzel készen is van a szertartás. Érdemes lehet néhány falevéllel díszíteni, betakarni a helyet, ahol a rituálédat végezted.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL