MÁGIA

5 őszi varázslat vágyteljesítő és egészségmegőrző praktikákkal

Az ősz a bőség, a betakarítás, a felkészülés ideje a zord évszakra, az egészség bebiztosításának időszaka. Számtalan lehetőség kínálkozik arra, hogy mágikus úton megtámogathassuk a vágyainkat, és hogy kihasználjuk az ősz nyújtotta energiákat céljaink eléréséhez. Varázsolj magadnak bőséget vagy éppenséggel jó egészséget és védelmet, válassz egyet az 5 őszi varázslat közül és gondoskodj magadról és a jövődről!

{KEPGALERIA}

Test és lélek tisztító bűbáj

Érdemes az őszi tisztítókúrádat akár egy kis varázslattal is megtoldani. Szombati napon fogyó holdkor, fogj egy fekete gyertyát, karcold bele a nevedet, majd helyezd egy kis földre, közben füstölj zsályával vagy tömjénnel.

Ezután relaxálj, tisztítsd ki az elmédet és mond el az igét: „Földanya, szívd ki belőlem a mérget. Vedd el tőlem félelmeimet és terheimet. Szabadíts meg a gonosztól. Tisztítsd meg testemet és lelkemet.” Ezt ismételd el hétszer és közben vizualizáld, hogy kifolyik belőled a fekete, negatív, fáradt energia és eltűnik a földben a lábaid alatt. A végén jelentsd ki: „Máris jobban érzem magam. Erősebb vagyok, mint valaha.”

Kész is vagy. Nincs más dolgod, mint még hat alkalommal megismételni a szertartást és a végén a gyertyacsonkot a földdel együtt temesd el.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL