MÁGIA

5 őszi varázslat vágyteljesítő és egészségmegőrző praktikákkal

Az ősz a bőség, a betakarítás, a felkészülés ideje a zord évszakra, az egészség bebiztosításának időszaka. Számtalan lehetőség kínálkozik arra, hogy mágikus úton megtámogathassuk a vágyainkat, és hogy kihasználjuk az ősz nyújtotta energiákat céljaink eléréséhez. Varázsolj magadnak bőséget vagy éppenséggel jó egészséget és védelmet, válassz egyet az 5 őszi varázslat közül és gondoskodj magadról és a jövődről!

{KEPGALERIA}

Bőségkosár készítése

Ha bőségre vágysz, készítsd el a bőségkosarat!

Teliholdkor vagy csütörtöki napon, növő holdkor készítsd el.

Fogj egy kis kosarat és tégy bele ezekből azt, amit jónak látsz: alma, gránátalma, szőlő, őszi gyümölcsök, magvak, gabona, sütemény, bor.

Ezután tedd az oltárra és kérj áldást a kosárra e szavakkal: „Nagy Istennő, Természet Anya, Földanya, áld meg kérlek bőségkosaramat. Szívesen adok ahhoz, hogy kapjak, ezért áld meg bőséggel és jóléttel a kosár tartalmát, hogy arra is szálljon, aki kapja, és aki adja. Add, hogy körbeérjen a varázslatom.”

Vizualizáld, hogy miként jelenik meg a bőség az életedben. Majd nincs más dolgod, mint a lehető leghamarabb átadni valakinek a kosarat, akinek szívből adod. Ez lehet rokon, de akár rászoruló is. Illetve a tündéreknek is felkínálhatod, és akkor hagyd nekik a természetben a kosár tartalmát.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL