MÁGIA

5 őszi varázslat vágyteljesítő és egészségmegőrző praktikákkal

Az ősz a bőség, a betakarítás, a felkészülés ideje a zord évszakra, az egészség bebiztosításának időszaka. Számtalan lehetőség kínálkozik arra, hogy mágikus úton megtámogathassuk a vágyainkat, és hogy kihasználjuk az ősz nyújtotta energiákat céljaink eléréséhez. Varázsolj magadnak bőséget vagy éppenséggel jó egészséget és védelmet, válassz egyet az 5 őszi varázslat közül és gondoskodj magadról és a jövődről!

{KEPGALERIA}

Védelem köre

Ha szeretnéd megóvni magadat és szeretteidet a testi vagy lelki eredetű betegségektől, illetve minden kellemetlenségtől, fizikai kártól, a következőt kell tenned:

Növő hold idején szombati napon (vagy teliholdkor) rajzold egy pentagrammát vagy kötélből, fonalból alkoss egyet, akár akkorát, amely elfér az oltárodon. Őszi falevelekből rakd körbe. Tégy a csillag csúcsaihoz egy-egy kék vagy barnaszínű gyertyát. Legyen annyi borostyánleveled, ahány emberre védelmet kérsz és írd rá a nevüket egy-egy levélre majd tedd a kör közepére. Mikor ezzel megvagy, koncentrálj a kérésedre, képzeld el, hogy védőburok képződik a szeretteiden és rajtad, ami ellenáll mindennek majd mond el az igét: „Megidézem a természet erejét, Földanyától kérem a segítséget, hogy bocsásson rám és szeretteimre védőkört, hogy biztonságban vészelhessük át az őszt.”

Ezután még tovább vizualizálhatsz, végül hagyd egy éjszakára így az oltárodat vagy ahol a szertartást végezted, de a gyertyákat elfújhatod. Másnap szedd össze a leveleket és függeszd ki őket otthonodban díszítés gyanánt vagy tedd el őket egy biztos helyre, amíg tart az ősz.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL