MÁGIA

5 őszi varázslat vágyteljesítő és egészségmegőrző praktikákkal

Az ősz a bőség, a betakarítás, a felkészülés ideje a zord évszakra, az egészség bebiztosításának időszaka. Számtalan lehetőség kínálkozik arra, hogy mágikus úton megtámogathassuk a vágyainkat, és hogy kihasználjuk az ősz nyújtotta energiákat céljaink eléréséhez. Varázsolj magadnak bőséget vagy éppenséggel jó egészséget és védelmet, válassz egyet az 5 őszi varázslat közül és gondoskodj magadról és a jövődről!

{KEPGALERIA}

Védelem köre

Ha szeretnéd megóvni magadat és szeretteidet a testi vagy lelki eredetű betegségektől, illetve minden kellemetlenségtől, fizikai kártól, a következőt kell tenned:

Növő hold idején szombati napon (vagy teliholdkor) rajzold egy pentagrammát vagy kötélből, fonalból alkoss egyet, akár akkorát, amely elfér az oltárodon. Őszi falevelekből rakd körbe. Tégy a csillag csúcsaihoz egy-egy kék vagy barnaszínű gyertyát. Legyen annyi borostyánleveled, ahány emberre védelmet kérsz és írd rá a nevüket egy-egy levélre majd tedd a kör közepére. Mikor ezzel megvagy, koncentrálj a kérésedre, képzeld el, hogy védőburok képződik a szeretteiden és rajtad, ami ellenáll mindennek majd mond el az igét: „Megidézem a természet erejét, Földanyától kérem a segítséget, hogy bocsásson rám és szeretteimre védőkört, hogy biztonságban vészelhessük át az őszt.”

Ezután még tovább vizualizálhatsz, végül hagyd egy éjszakára így az oltárodat vagy ahol a szertartást végezted, de a gyertyákat elfújhatod. Másnap szedd össze a leveleket és függeszd ki őket otthonodban díszítés gyanánt vagy tedd el őket egy biztos helyre, amíg tart az ősz.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL