MÁGIA

5 olyan hihetetlenül erős varázslat, amely visszahozhatja az exedet - Jól gondold meg, mert beválik!

Igen, jól gondold meg, hogy valóban visszaszeretnéd-e kapni az expartneredet, exférjedet, ugyanis a varázslat működik. Hozzá kell tenni, csak az abban az esetben, ha ennek így is kell lennie. Ha van még dolgotok együtt, akkor a varázslat kétségtelenül újra összehozhat benneteket. Előbb mérlegelj, és ha tényleg ezt akarod, akkor végezd el az 5 varázslat valamelyikét!

 

Ne feledd, csak akkor fog működni, ha még van dolgotok együtt és csupán arra kellett a szakítás, a szünet, hogy újra egymásra találjatok vagy valamit megtanuljatok. Ám ha továbbra is csak szenvedne egyikőtök vagy rosszul járna, elszalasztaná az igaz szerelmet, akkor nem fog működni. Ha megér neked egy próbát, akkor hajrá! Válassz az 5 varázslat közül!

.

 

 

 

Szerelem feltámasztó bájital

A következőkre lesz szükséged: 3 dl bor (amennyit ketten megisztok), egy marék rózsa, gránátalmalé, 2 tk. fahéj, pár csepp citrom, fél tk. mák, 1 tk. édesgyökér és annyi méz, amennyivel jó ízt varázsolhatsz neki. Főzd össze az komponenseket és mikor forr a bájital, a következőt mond: „Törjön fel benned az irántam érzett szerelem maradványa, mikor megízleled italomat. A hamvakból új tűz éled, és ha van még irántam érzésed, újjászületik a szerelmed.”

Mielőtt átadnád neki, lehelj rá háromszor, és igyál egy kortyát az övéből.

Egy beszélgetés kereti között őszintén mond el mennyire sajnálod a dolgokat, ha te vagy a hibás, akkor mond el, hogy már érted őt és megtanultad a dolgokat. De csak akkor mond el ezeket, ha tényleg őszintén is gondolod! Utána igyátok meg a bájitalt!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL