Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

5 könnyű, de hatékony varázslat, amivel új munkahelyet találhatsz! - Elhiheted, be fog válni!

Szerző:
Szabó Anna
Mivel Új év van, sokan elemei erővel vetik bele magukat a munka keresésbe, akár van nekik és csak váltani szeretnének egy jobbra, vagy mert sajnos egyáltalán nincs nekik. Ne törődj a statisztikákkal vagy munkaerő piaci elemzésekkel, mert a varázslat felettük áll és bármikor megtalálhatja és megadhatja neked a vágyott munkát! Végezz el egyet az 5 varázslat közül és meg fogod látni, hogy így van!

{KEPGALERIA}

Teremtőtűz varázslat

Ugyanúgy növő hold idején, csütörtöki napon, írd fel egy kis papírra a kívánságodat, hogy milyen munkára vágysz, a hátuljára pedig a nevedet. Miután felírtad, gyújts lila színű gyertyát és füstölj fahéjjal. Aztán tedd a papírt egy előzőleg 3 nappal összekevert olajkeverékbe, ami szerecsendió, kapor és babérlevélből áll. Tedd bele a papírt, jól mártsd meg benne, közben mond: „Bevonom magamat a szerencse eszenciájával.” Ezután lehetőleg csipesszel fogd meg az olajos papírt, gyújtsd meg a gyertya lángjával és égesd el egy tűzálló edényben. Ne lepődj meg azon, ahogy az olaj miatt gyorsabban és intenzívebben ég, de közben mond: „Most pedig magamba égetem a szerencsét.”
Miután elégett, a fogd a hamvakkal teli tálat és mond: „Immáron enyém a jó szerencse, és elsőként azt kívánom, hogy… (itt fogalmazd meg a kérésedet).”
Végül szórd ki a szélbe a hamvakat.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL