Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

5 hihetetlenül erős termékenységi varázslat - Vigyázz, mert tényleg terhes lehetsz!

Szerző:
Szabó Anna
Szeretnéd megtámogatni egy kicsit a természetes folyamatokat, hogy teherbe ess? Vagy orvosi kezelés alatt állsz és annak a hatását szeretnéd felerősíteni? Ne gondolkodj rajta sokat, te csak végezd el az 5 termékenységi varázslat valamelyikét és bízd a többit a mágiára! De jól gondold meg, mert az extra erős varázslatok következtében ne csodálkozz, ha tényleg úton lesz a baba!

 

Fontos, ha sikeres lesz valamelyik varázslat, utána mindenképpen mutass be étel-ital áldozatot annak, akitől a segítséget kaptad! Ezzel hálálhatod meg a segítségét!

 

{KEPGALERIA}

Termékenységet adó amulett

Vasárnapi napon gyújts egy rózsaszínű gyertyát, fogj egy kis rózsaszínű tasakot, zsákocskát és tégy bele egy pici ametisztet, krizopázt, aventurint és egy kis rozmaringot. Mielőtt belerakod a zsákba a köveket, mindegyikre lehelj rá és mond, hogy „életet adok neked”.

Miután kész vagy, kösd össze jól majd vedd a kezedbe az amulettet és mond: „Annak, aki ezt viseli, hamarosan gyermeke születik!”

Lehetőség szerint hord a nyakadban egészen a gyermeked születéséig és mikor megszületett, pár hónapos kora után add tovább az amulettet olyannak, aki szintén gyermekre vágyik.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL