MÁGIA

5 hatékony tündérmágia azoknak, akik szívesen kérnek a tündérek segítségéből

Nemcsak az angyaloktól és az istenektől lehet segítséget kérni, hanem a természetben élő aprónépektől is. Tündérek nemcsak a messzi és híres Írországban és Angliában élnek, hanem mindenütt jelen vannak a természetben és az elemekben. A varázserővel bíró tündérek is képesek teljesíteni a kívánságaidat. Próbáld ki ezt az 5 hatékony tündérmágiát és magad is megtapasztalod!

Idézed meg a kedves, barátságos tündéreket és kérd a segítségüket ennek az 5 mágiának a segítségével:

Lásd meg a jövődet a tündérálmok segítségével!

Készíts nekik forró mézes tejet és tedd az oltárodra. Azután zöld gyertyafényben írj egy levelet a tündéreknek, miben kérd a segítségüket. Fejtsd ki, hogy a jövődet szeretnéd-e látni (mikorit?) vagy csak egy adott kérdésedre a választ. Fogalmazz pontosan! Tedd a levelet a tejhez, majd mondd el az igét:

"A kedves aprónépek, drága tündérek, hamarosan nyugovóra térek. Ti gyertek csak és fogyasszátok ajándékomat egészséggel és miközben ágyban fekszem, arra kérlek titeket, teljesítsétek a kérésemet, és mutassátok meg álmomban, mit tudni szeretnék!”

Azután térj nyugovóra, hagyd ott nekik éjszakára a meleg italt. Másnap mondj köszönetet a segítségükért és öntsd ki a természetben földre a megmaradt mézes tejet.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL