MÁGIA

5 felettébb hatásos gyerekmágia, amivel megvédheted és biztosíthatod gyermeked jövőjét

Hiszed vagy sem, egy anya mágiája rendkívül erős, ugyanis az ő tiszta szeretetük hatalmas varázserőt rejt. Ezzel az erővel pedig hegyeket lennének képesek mozgatni. Ezért mindegy, hogy mennyi idős a gyereke, ha egy anya mágikusan gondoskodni kíván gyermeke jövőjéről és védelméről, az szinte garantált sikerrel jár! Tedd meg te is ezzel az 5 varázslat valamelyikével!

{KEPGALERIA}

Ízisz Anya varázslata

Növő hold idején, csütörtöki napon gyújts 6 fehér gyertyát és egy aranyszínűt, aminek közelébe helyezz Ízisz istennőről egy képet. Közben füstölj fahéjjal és babérral.

Kezd meg a varázslatot az igével: „Hórusz anyja, gyermekek védelmezője, a leggondoskodóbb szerető anya kinek isteni hatalom van a kezében, Ízisz Anya, kérlek áld meg varázslatomat!”

Ezután a képet gyerekedtől, illetve gyerekeidről tedd Ízisz képe elé. Végy egy marék mákot a kezedbe és szórd a gyermekeidre e szavakkal: „Adok nektek bőséget és jólétet, hogy sose keljen nélkülöznetek!”

Majd egy marék rózsát szórj a képre e szavakkal: „Mindig lesz elég szeretetet és szerelem az életekben!”

Végül egy marék csillagánizs szórj és mond: „Boldogság, béke és szerencse kísérjen életed útján!”

Ezt követően vizualizáld a vágyadat, hogy milyen boldogság és öröm éri a gyermekeidet.

A végét így fejezd be: „Mindenkinek az Anyja, Hatalmas Ízisz, áldott legyen a neved, ha gyermekeimet és szárnyaid alá fogadod, védelmezed és gondozod őket, teljesíted minden kívánságukat! Örökké maradjon fenn a neved!”

Most már csak annyit kell tenned, hogy egy kis zöld zsákocskába teszed Ízisz és a gyermeked képét – amit akár össze is hajthatsz - és a kiszórd anyagokat, meg egy rózsakvarcot és tigrisszemet. Ezt pedig tedd a gyermeked szobájába vagy ha felnőtt, add neki ajándékba, hogy legyen mindig nála vagy tegye egy központi helyre.

Ízisz istennőt se felejtsd el megajándékozni a segítségéért!  

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL