MÁGIA

5 erőteljes és gyorsan ható misztikus mágia a sámánoktól

Szerző:
Szabó Anna
Az ősi, természeti elemeken és szellemeken nyugvó sámán mágia az emberiséggel egyidős. Nem csak az ősisége adja meg a garanciát a hathatóságra, hanem maguk a természeti energiák és szellemi erők, amiket megszólítanak és felhasználnák a mágiában. Hívd segítségül, válassz egyet az 5 sámán mágia közül és mozgasd meg a láthatatlan erőket a céljaid elérésének érdekében!

 

Sámánok már nagyon régóta élnek a világban. Az elsők még a barlangrajzoló emberek közül váltak ki, akik bölcsességükkel és különleges képességeikkel kivívták maguknak ezt a címet. Számos kultúrában található sámán, kezdve az indiánokkal, de még az afrikai törzseknek is saját sámánjuk van.

A sámán mágia pedig nem máson, mint a természeti elemeken, erőkön, az állatok, illetve totemek energiáján és a természeti szellemeken nyugszik. Köztük a leghatalmasabb a Nagy Szellem, akihez minden körülmény között fordulhatnak a sámánok.

Itt van számodra 5 olyan egyszerű, de nagyon hatásos, egy csipetnyi modernitással megáldott sámán mágia, amit te is bátran elvégezhetsz! Ha úgy gondolod, megoldhatatlan számodra, hogy valamelyiket kint végezd, megpróbálhatod otthon is elvégezni.

{KEPGALERIA}

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL