MÁGIA

5 erőteljes és gyorsan ható misztikus mágia a sámánoktól

Az ősi, természeti elemeken és szellemeken nyugvó sámán mágia az emberiséggel egyidős. Nem csak az ősisége adja meg a garanciát a hathatóságra, hanem maguk a természeti energiák és szellemi erők, amiket megszólítanak és felhasználnák a mágiában. Hívd segítségül, válassz egyet az 5 sámán mágia közül és mozgasd meg a láthatatlan erőket a céljaid elérésének érdekében!

 

Sámánok már nagyon régóta élnek a világban. Az elsők még a barlangrajzoló emberek közül váltak ki, akik bölcsességükkel és különleges képességeikkel kivívták maguknak ezt a címet. Számos kultúrában található sámán, kezdve az indiánokkal, de még az afrikai törzseknek is saját sámánjuk van.

A sámán mágia pedig nem máson, mint a természeti elemeken, erőkön, az állatok, illetve totemek energiáján és a természeti szellemeken nyugszik. Köztük a leghatalmasabb a Nagy Szellem, akihez minden körülmény között fordulhatnak a sámánok.

Itt van számodra 5 olyan egyszerű, de nagyon hatásos, egy csipetnyi modernitással megáldott sámán mágia, amit te is bátran elvégezhetsz! Ha úgy gondolod, megoldhatatlan számodra, hogy valamelyiket kint végezd, megpróbálhatod otthon is elvégezni.

{KEPGALERIA}

Életerő begyűjtése

Ha gyakran vagy beteg, energiátlan, szükséged volna egy kis plusz erőre, akkor gyűjts életerőt a Napból!

Menj ki a szabadba egy napsütéses napon, olyan helyre, ahol nem fognak zavarni. Kövekből vagy ágakból készíts egy mágikus kört, amiben beleférsz. Helyezz el a kör tetejében egy narancsszínű gyertyát, amibe belekarcoltad a nap szimbólumát. Alá a földre is rajzold fel. Ezután helyett elé egy olyan tárgyat, amiben benne van a Nap, mint jel. Gyűrű, nyaklánc, medál, bármi. Olyan, amit viselni tudsz majd. Majd az ékszert és a gyertyát zárd egy kisebb körbe, ami napkövekből áll vagy legalábbis kapcsolódjon az ásvány a naphoz. Tégy mellé egy kis tálban vizet is.

Végül rajzolj a körben oda egy teknőst, ahová le tudsz térdelni a varázslat elvégzéséhez. Végül gyújts tömjén füstölőt és mond a következőt, miközben az égre nézel: „Hatalmas égi szellemek, Nap Ura, kergessétek ki messzire belőle a betegségeimet, minden gonosz erőt űzzetek ki belőlem és adjatok új életet e szegény porhüvelynek. Hadd gyógyuljak meg a Nap éltető erejével és legyen hosszú, egészséges életem, hogy akár 100 évig is elélhessek, mint a teknősök!"

Ekkor idd meg a tálka vizet és mond: „Most már ereimben kering Nap éltető lávasugara.”

Majd vedd magadra az ékszert és mond: „Most már a tűz ereje védelmez.”

Sütkérezz egy kicsit a napon, érezd a Nap tisztító és energetizáló erejét, éltesd és adj hálát erejének.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL