MÁGIA

5 erős szerelmi és szex rúnavarázslat - Hogy olyan szerelmi életet élhess, amilyenre vágysz!

Az ősi germán rúnák varázslatos erővel bírnak. Minden egyes rúna más-más jelentéssel, illetve mágikus tulajdonsággal bír. Ha belesűríted a választott rúna erejét egy varázslatba, azzal szinte akármit megteremthetsz magadnak. Például a meglévő kapcsolatod megerősítését, egy új szerelem bevonzását vagy hogy megszabadulj a szerelmi bánattól. Válasz egyet az 5 rettentően erős szerelmi rúnavarázslataink közül, hogy olyan szerelmi életet élhess, amilyenre vágysz!

Mindegyik varázslatnál a Gebo rúnára lesz szükséged, amiben olyan energia van, amely képes két vagy több embernek az energiáját összefogni. Vagyis tökéletesen alkalmas a társas kapcsolati mágiákhoz, a szex és a szerelem varázslatokhoz.

{KEPGALERIA}

Szexuális vonzerő növelése

Készíts cukorból szirupot vagy melegíts fel mézet. Nem kell túl sok. 5-6 evőkanálnyi, amit legfeljebb később is felhasználhatsz. A készítés közben adj hozzá három rózsaszirmot is. Szükséged lesz egy kis gránátalma lére is, ami érintkezett a gebo rúnával. Egy kis tálkába helyezd a papíron levő gebo helet és öntsd rá a gránátalmalevet, majd mond el az igét: „Felszabadítom benned az irántam való emésztő szexuális vágyat.” Hagyd így 2-3 percig majd hozzáöntheted a mézhez vagy a sziruphoz. Végül mikor elkészült a tiszta szirup, mond: „Ahogy ajkadat érinti kívánságom, úgy nő a szexuális vonzalmad irántam.” Majd kóstoltasd meg a pároddal. A legjobb, ha az ujjadról nyalja le.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL