MÁGIA

5 decemberi kívánságvarázslat, amelyek révén teljesülhetnek a vágyaid a hónapban

Szeretnéd, ha az év utolsó hónapjában megvalósulnának a vágyaid? Bármi is legyen a célod: jó egészség, pénz, szerelem, szerencse, megkaphatod! Végezd el valamelyik decemberi kívánságvarázslatot, hogy ez a mágikus téli hónap elhozza neked az álmaidat!

Akármelyik nap elvégezheted a következő 5 decemberi kívánságvarázslat egyikét, de akár időzítheted a célodhoz leginkább passzoló naphoz is. Ehhez itt találsz egy kis segítséget.

Minden akadály olvadjon el

Kellékek:

• 1 fehér gyertya
• Toll és papír
• Víz

A varázslat menete:

A varázslat napján néhány órával korábban (vagy egy nappal előtte) egy cetlire írd fel a vágyadat, azután fagyaszd be. Tedd jégkockatartóba, bármibe, amiben meg tud fagyni körülötte a víz.

Aznap este, amikor elvégzed a mágiát, vedd elő. Tartsd óvatosan a gyertyaláng fölé és így szólj: „Adjon az ég nekem erőt, hogy megvalósíthassam vágyamat. Adjon az ég enyhülést az életemben, hogy semmi se álljon ellen akaratomnak. Ahogy a jég megolvad, a víz folyik, csepeg, úgy tűnnek el az akadályok előlem még a hónapban.”

Olvaszd le teljesen a vizet, azután hagyd az oltárodon a cetlit. Másnap tedd egy biztos helyre és őrizd meg a hónap végéig.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL