MÁGIA

5 angyali szimbólummágia, amivel biztosíthatod a jövődet

Biztosíthatod életedben a szerelmet, a bőséget, a jólétet, a jó egészséget. Gondolj a jövődre és kérd az angyalok segítségét! Használd az angyalok mágikus pecsétjeit és teremtsd meg azt, amire vágysz! Válassz egyet vagy végezd el az akár az összes igen egyszerű, de rendkívül hatásos angyal mágiát!

Barakiel pecsétje

Barakiel a siker, a szerencse, a jólét és a bőség angyala. Ha szeretnéd, hogy életedbe beáramoljon a bőség, esetleg munkát találj vagy szerencsésebb legyél, akkor csütörtökön, növő holdkor gyújts meg kilenc zöldszínű gyertyát. Tedd a kinyomtatott vagy a lemásolt pecsétet az oltárodra. Helyezz még ki három malachit követ és papír-, illetve fémpénzt egyaránt. Füstölj fahéjjal vagy babérral.

Ezután vizualizáld a vágyadat, lásd, ahogy áramlik feléd a pénz, ahogy szerencséd van mindenben, ahogy állást találsz majd mond: „Hatalmas Barakiel, bőség angyala, szórj reám annyi szerencsét amennyit csak elbírok! Add, hogy ne legyenek anyagi gondjaim az életben, mindenre teljen és ne keljen hiányt szenvednem. Nem hiába élek majd jól, mert jólétemet szeretteimmel is megosztom!”

Az éjszakára hagyd így az oltáradat, másnap mindent elrakhatsz és a pecsétet tedd a pénztárcádba.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL