MÁGIA

5 rendkívül hatékony mágia, amivel nagyobb eséllyel nyersz a lottón - A helyedben nem hagynám ki!

Kétségkívül léteznek csodák, de biztos receptek a csoda elérésére viszont nem. Ennek ellenére, ha már lehet, miért ne próbálnánk meg feljavítani a személyes szerencsefaktorunkat azzal, hogy egy kis mágiát vetünk be annak érdekében, hogy nagyobb eséllyel nyerjük a lottón, mintsem egyébként? Próbáld ki te is ezt az 5 hatékony mágiát mielőtt elmennél lottózni, légy magabiztos, higgy a szerencsében és a varázslatban!

Nyerőzsák

Növő hold napján gyújts 8 zöld gyertyát, és egy kis zöld zsákocskába tedd a következőket: 3 szem babér, egy tigrisszem, egy malachit, egy pirit, egy pici patkó szimbólum, és majd a következő füstölő hamuja:

Fahéj, bazsalikom, sáfrány

Amíg égnek a gyertyák és a füstülő, tedd a nyitott zsákocskát az oltárra és mond: „Mennyei Felicitas istennő, kinek mindkét keze bőséggel van tele, oszd meg velem is kérlek az isteni jólétet, hogy többé ne keljen hiányt szenvednem semmiben! Áld meg zsákot, szórd tele szerencsével, hogy mindenem meglegyen, s nem feledkezem meg rólad sosem!”

Hagyd így egy éjszakára a zsákot. Másnak a füstölő hamuját szórd bele a kis zsákba, kösd össze jól és hord mindig magadnál mikor lottózol. Bármi jelentős szerencse érjen vagy akár nyerj a lottón, ne feledkezz meg az istennőről és adj neki valamilyen ajándékot!

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL