MÁGIA

5 rendkívül hatékony mágia, amivel nagyobb eséllyel nyersz a lottón - A helyedben nem hagynám ki!

Kétségkívül léteznek csodák, de biztos receptek a csoda elérésére viszont nem. Ennek ellenére, ha már lehet, miért ne próbálnánk meg feljavítani a személyes szerencsefaktorunkat azzal, hogy egy kis mágiát vetünk be annak érdekében, hogy nagyobb eséllyel nyerjük a lottón, mintsem egyébként? Próbáld ki te is ezt az 5 hatékony mágiát mielőtt elmennél lottózni, légy magabiztos, higgy a szerencsében és a varázslatban!

Szerencsesüti

Megint csak növő holdkor csütörtök napján vagy teliholdkor a másnap elkészítendő mákos süteményhez a mákot és a lisztet tedd az oltárod közepére. Tégy köréjük 6 aranyszínű gyertyát és gyújtsd meg őket közben füstölj fahéjjal. Koncentrálj a célodra, vizualizáld részletesen hogyan mutatkozik meg a szerencse az életedbe vagy hogy nyersz a lottón majd mond el az igét: „Hatalmas Demeter, cseréld ki éjjel ezt a tálnyi lisztet a te mágikus gabonádra, mely szerencsét hoz annak, aki megízleli azt. És cseréld ki ezt a tál mákot is isteni szemcséidre, hogy a kapott szerencse bőséggel és jóléttel kecsegtessen!”

Ezután fújd el a gyertyákat és hagyd az oltárodon a kellékeket egy éjszakára. Másnap süsd meg a süteményt és adj belőle egy szép nagy szeletet az istennőnek is, amiért segített neked. A sütemény készítésénél végig arra gondolj, hogy szerencsét hoz, segítségével nyerni fogsz a lottón és mielőtt kitöltöd a szelvényedet, egyél is belőle!

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL