Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

4 villámgyors bőségmágia, amihez szinte csak papírpénzre meg némi apróra lesz szükséged

Szerző:
Szabó Anna
A hasonló a hasonlót vonzza és ez a törvény különösen igaz a varázslatokban. Éppen ezért, ha bőségre vágysz, akkor nincs más dolgod, mint egy kis pénz segítségével megidézni a jólétet az életedben. Próbáld ki ezt a 4 szupergyors bőségmágiát, amihez csak pár apróra meg néhány papírpénzre lesz szükséged és egy-kettőre bekopogtathat a gazdagság az ajtódon!

Természetesen csodát egyik mágiától se várj, ennek ellenére benne van a pakliban, hogy te leszel az a szerencsés, akinek a nyakába szakad a bőség. Nyugodt szívvel próbáld ki a következő 4 bőségmágiát telihold napján vagy csütörtökön, növő hold idején:

A gazdagság füstje varázs

Kellékek:

• 1 zöld gyertya
• 1 papírpénz
• 1 babérlevél

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a gyertyát. A babérlevélre írd fel a pénz szót vagy akár a pontos összegét annak, amire éppen szükséged lenne. Vedd az egyik kezedbe a papírpénzt, a másikba a babérlevelet, gyújtsd meg és füstöld meg vele a papírpénzt, miközben azt mondod:

„Babérlevél füstje, a gazdagság légköre, bevonom vele a pénzemet, hogy amit elköltök, annak százszorosa térjen vissza hozzám. A jólét illata száll a magasba, hamarosan pénz üti a markomat.”

Ha konkrét pénzösszegre lenne szükséged, a végén belefogalmazhatod, hogy mennyi pénz üsse a markodat.

Miután elégett a babérlevél, tedd a pénzt a gyertya elé, várd meg, amíg leég, utána elteheted a pénztárcádba.
 

mágia varázslat pénz bőség jólét
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL