Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

4 válogatott varázslat kizárólag empatáknak, ami megóvja őket a szenvedéstől

Szerző:
Szabó Anna
Ha empata vagy, akkor te is tudod: nem könnyű mindig annak lenni. Az empataélet sok szenvedéssel és fájdalommal járhat, ha valaki nem tanul meg uralkodni a képességén. Éppen ezért a 4 válogatott varázslat segíthet megerősödni, és megóvni attól, hogy túl sok fájdalmat, szenvedést, mérget szippants magadba. Illetve attól is megóv, hogy akaratlanul is átvedd mások negatív energiáját.

Ha sürgős a dolog, akkor természetesen bármikor elvégezheted a varázslatot, ám a legcélszerűbb, ha szombati napon teszed, növő hold idején:

 

Tükörvarázs

Ez a rituálé egy „alterego” létrehozását szolgálja, a te hamis vetületed létrehozását annak érdekében, hogy megtéveszd és elhárítsd a negatív energiákat, szellemeket és erőket, amelyek rossz hatással lehetnek rád.

A legjobb a fekete tükör, de ha nincs, akkor egy simával is dolgozhatsz. A lekerekített tükör a legelőnyösebb a védelem és a kör alakjának kihasználása érdekében.
Legyen egy fekete vagy sötét ruhád is a tükör eltakarására és tárolására. Másra nem is szabad használnod!

Miután felszenteld a tükröt, gyújts két fehér gyertyát. Helyezd a tükör jobb és bal oldalára. Nézz bele mélyen és csak figyeld az arcodat. Ha elérted a kellő nyugalmi állapotot, így szólj: „Te vagy én, de én nem vagyok Te, szívd magadba az összes rossz érzésemet és mérgemet. Távolíts el mindent negatív energiát belőlem és mostantól Te legyél az, aki átveszi őket helyettem. Téged találjon meg minden számomra előnytelen entitás és energia!”

Ezután képzeld el, hogy a tükörképed a testedből, az arcodon keresztül kiszívja a negatív energiákat. Amikor végeztél és úgy érzed, kiürültél, mosd át sós vízzel, de ügyelj arra, hogy sem te, sem más ne nézzen bele. Ezután tedd egy biztos helyre és vedd elő akkor, amikor csak szükségét látod, hogy elvégezhesd ezt a rituálét.
 

mágia varázslat empata
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL