Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ANGYALISKOLA

Határozd meg Te, milyen legyen a napod! - Angyaltükör

Szerző:
Szabó Anna
Ha nem akarod a véletlenre bízni a napjaidat, vagy a szeszélyes sorsra, akkor vedd kezedbe az irányítás jogát és határozd meg te, hogy milyen lesz a napod! Készítsd el a mágikus angyaltükröt a négy arkangyal segítségével, és mond bele minden nap, mit kívánsz, hogyan teljen a napod!

Mire lesz szükséged?

Természetesen egy tükörre! A hobbiboltokban ma már lehet simán keret nélküli tükröt kapni. Neked csak ki kell választanod a számodra tetsző mértet és formát. Ha nem vagy megelégedve a kínálattal, vagy nem leled az igazit, vágathatsz is magadnak egy ügyes üvegezőnél az egyedi ötleteid alapján.

De azt is megteheted, hogy a hobbiboltban vagy bárhol máshol keretes tükröt választasz, és azt díszíted fel. Egy jó és erős ragasztóval akármit oda tudsz ragasztani a keretre.

Sőt, ha nagyon kreatív vagy, esetleg értesz a tiffany-hoz, akkor színes üvegekből csodálatos műveket és kerteket forraszthatsz össze!

Ami a díszítést illeti... annak semmi sem szabhat határt, egy csoda ragasztónak köszönhetően akármit felragaszthatsz a keretre. Ásványokat, gyöngyöket, talizmánokat, medálokat, kagylókat, gombokat, amit csak találsz.

Továbbá bármiből készíthetsz keretet az üveglapodhoz. Ceruzából, hurkapálcikából, műanyagkanalakból, fém- vagy rézpálcikákból, amiket esetleg különféle formákba is tudsz hajlítani.

Végül, ha egyáltalán nincs kedved tükröt készíteni, vehetsz készen is, amit egyszerűen felszentelsz.

Minél egyedibb, minél jobban tetszik neked, annál hatásosabb lesz!

A tükör készítése - felszentelése

Fontos, hogy előbb minden tárgyat, ami a tükröt képezi, magát az üveget is, tisztíts meg a rátapadt negatív energiáktól vagy is az úgynevezett az od sugaraktól. Ennek a legegyszerűbb módja, ha folyóvíz alá tartjuk. Utána, amint megszáradt, a további tisztításához magunk elé fektetjük az asztalra. Belégzéskor a tükör felé fordítva jobb tenyerünkkel, jobbról balra végigsimítjuk, anélkül, hogy a tükröt megérintenénk. Erősen koncentrálunk minden idegenhatás eltávolítására. Majd ha beszívtunk minden negatív odot, veszünk egy nagy levegőt, és mikor kifújuk, megrázzuk a kezünket, és kiadjuk magunkból a negatív odot vagy elmehetünk kezet mosni.

A tükör beüzemelése

Aztán fel kell tölteni a saját sugarainkkal. Megint előtted van a tükör az asztalon. Belégzés alatt a jobb tenyered a tükör felett nyugszik néhány centivel, ezalatt összesűrűsödik a kezedben az oderő. Kilégzéskor vezesd át a tükörbe, azáltal, hogy jobb tenyérrel, jobbról balra végigsimítasz a tükör felett. Utána, majd ismét le kell ráznod a kezedet. Majd kezdődik újra az egész, ötször-hétszer kell ezt megtenned, a kéz lerázásával együtt. Aztán nincs más dolgod, mint feldíszíteni, elkészíteni. Amint ez megtörtént, egy szombat este gyújts háromszínű fehér gyertyát, amit helyezz el oltáradon háromszög alakban. Tedd középre a tükrödet, tartsd fölé tenyereidet, majd mond el a következő igét:

„Hívlak titeket arkangyalok, Michael, Gabriel, Raphel és Uriel,

Hogy jöjjetek el otthonomba,

És hozzátok magatokkal a Fényt.

Adjatok nekem Fényt!

Legyen ez a tükör gondolataim, érzéseim és kívánságaim eszköze,

Ha ti is úgy látjátok jónak,

Áldjátok meg élettel és erővel!

Tükröm védve legyen,

Csak is engem szolgáljon,

A Ti segedelmetek által.

Most pedig legyen világosság!"

Érezd, figyeld és hagyd, hogy a négy arkangyal elvégezze a végső felszentelést és megáldják a tükrödet. Koncentrálj, a munkájukra, arra, hogy mindez bekövetkezik és a tükröd holnaptól kezdve olyan mágikus eszköz lesz, ami lehetővé teszi, hogy elérd vágyaidat és céljaidat. Amikor úgy érzed, elkészültek vele, köszönd meg a segítségüket. Ez után tedd félre egy éjszakára.

A tükör mágikus töltését felerősítheted azzal, ha miden hónapban kiteszed a teli hold fényére, még akkor is, ha takarásban van.

Hogyan használd?

Akár minden reggel, vagy napközben, amikor csak szeretnél, nézz bele pár pillanatra vagy pár percre, és mond el hangosan mit kívánsz, mit szeretnél. Legyen szép napom. Ma találkozzak egy régi ismerőssel. Legyen szerencsés napom. Jó kedvem van. Holnap sikeres prezentációt tartok. A héten előkerül a kocsikulcsom.

Használd egészséggel az angyalok áldásával!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL