MÁGIA

4 ütős szerelmi rúnamágia – Ne csak a sorsra bízd a szerelmi életedet!

Az ősi germán rúnák mágikus erővel bírnak. Minden rúna más-más jelentéssel, mágikus tulajdonsággal bír. Ha beleviszed egy rúna erejét egy varázslatba, azzal jóformán bármit megteremthetsz magadnak. Például itt van ez a 4 szerelmi rúnamágia, amivel megadhatod magadnak a vágyott szerelmi életet!

Teremtsd meg magadnak a vágyott szerelmi életet a 4 ütős szerelmi rúnavarázslat egyikével:

Párkapcsolat-harmonizáló varázs

A Gebo a szeretet, szerelem, házasság rúnája. A legjobb, ha pénteken végzed el ezt a mágiát.

Szükség lesz mindkettőtökről egy képre. Tedd őket egymás mellé. Két rózsaszín gyertyába karcold bele a jelet és tedd őket a képeitek fölé. Majd fogd meg a fejed fölött lévő gyertyát, csepegtess egy keveset belőle a képedre és közben mondd: „Elengedek mindent, mi hátráltatja kapcsolatunkat. Mostantól szeretetben és békességben akarok élni veled. Szeretlek, ezért megnyitom a szívemet és megbocsátok mindent.”

Ezután fogd meg a párod fölött lévő gyertyát, csepegtess egy keveset belőle a képére és közben mondd: „Engedj el mindent, mi hátráltatja kapcsolatunkat. Mostantól szeretetben és békességben akarj élni. Szeretsz, ezért megnyitod a szívedet és megbocsátasz mindent."

Egy kis piros cérnát vagy fonalat nyomkodj bele a két viaszpecsétbe úgy, hogy összekössön benneteket és tégy rájuk egy-egy madártollat is. Ezzel készen is vagy, tedd ezeket biztos helyre legalább egy hónapig!
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL