Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

3 szerelmi mágia az eljegyzésért - még idén megkérhetik a kezedet

Szerző:
Szabó Anna
Már jó ideje együtt vagytok és biztos vagy a dolgodban? Szeretnéd, ha végre a kedvesed megkérné a kezedet, de mindig húzza-halasztja a lánykérést? Ez a 3 szerelmi mágia megadhatja neked azt, amire vágysz, ha már a párod is készen áll rá és valóban összetartoztok. Semmilyen negatív hatása nincs annak, ha kipróbálod az egyik lánykérő mágiát.

A legjobb, ha pénteki napon, növő hold idején végzed el a mágiát, ami úgyis akkor fog működni, ha a lelke mélyén a partnered is készen áll rá – csak egy kis bátorításra van szüksége és arra, hogy eloszlassák a kételyeit – illetve ha valóban az van számotokra megírva, hogy egybe keljetek. Mindenesetre semmit sem veszítesz azzal, ha kipróbálod az egyik varázslatot az eljegyzés reményében:
 

Kerüljön gyűrű az ujjamra varázs

Kellékek:

• 1 piros gyertya
• 1 gyűrű
• 1 vörös rózsa

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a gyertyát. Tedd a rózsa közepébe a gyűrűt, takard be a jobb tenyereddel és így szólj: „A szerelem rózsája, mely lelkemben virágzik, sosem szűnik meg, megbízhatsz bennem. Ne legyenek kétségeid szerelmemet illetően, s adjon neked a végzet bátorságot, hogy végre megkérd a kezemet.”

Vedd ki a rózsából a gyűrűt és húzd gyűrűsujjadra e szavakkal: „Úgy húzom fel ezt a gyűrűt, mintha csak te húznád, és boldogan igent mondok neked. Várni fogom a napot, mikor az évben végre megkéred a kezemet.”

Ezzel kész is vagy. A rózsát tedd az oltárodra és viseld a gyűrűt, amíg el nem érkezik a lánykérésed napja.

 

mágia varázslat szerelem
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL