MÁGIA

4 októberi kívánságvarázslat, hogy a hónapban teljesülhessenek a vágyaid

Szeretnéd, ha már a hónapban megvalósulnának egyes vágyaid? Bármi is legyen a célod: szerelem, pénz, jó egészség, szerencse, semmi sem lehetetlen! Próbáld ki a 4 októberi kívánságvarázslat egyikét, hogy ez a csodás őszi hónap elhozza neked álmaid tárgyát!

Bármelyik nap elvégezheted a következő 4 októberi kívánságvarázslat egyikét vagy időzítheted a célodhoz leginkább megfelelő naphoz is. Ehhez itt találsz egy kis segítséget.

Teremtőalma-varázs

Kellékek:

• 1 narancssárga gyertya
• 1 piros alma
• 1 cetli
• 1 piros fonal
• Ajándék a természet szellemeinek (pogácsa, sütemény, magvak, virág, stb.)

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a gyertyát. Írd fel a cetlire a vágyadat. Vágd ketté az almát és tedd középre az összehajtogatott cetlit e szavakkal: „Alma lelke, hozd el vágyaimat októberben. Teremtsd meg nekem, ami a papíron áll, még a hónapban teljesüljön vágyam.”

Kötözd össze a két felet és közben gondolj arra, hogy megvalósul a célod. Majd legkésőbb másnap vidd el a természetbe, és tedd egy csipkebokor, mogyorófa vagy bármilyen más növényzet alá a tündéreknek szánt ajándékkal együtt és így szólj: „Tündérek és természet szellemei, fogadjátok szeretettel ajándékomat és ha nem látjátok akadályát, teljesítsétek kívánságomat. Köszönöm.”

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL