MÁGIA

4 mágia, amivel bebiztosíthatod a kapcsolatodat - jobbak, mint a szerelmi kötések

Mindenki szeretné biztonságban érezni magát a kapcsolatában és boldog lenne, ha tudná, hogy a sírig tart. De ehhez bizony dolgozni is kell önmagunkon és a kapcsolaton. Mindenesetre a munkádat megfejelheted egy kis mágiával is. Ez a 4 varázslat szorosabbá fűzheti a kapcsolatotokat, biztosabbá tehetik, és sokkal erősebbek, tisztességesebbek, mint a szerelmi kötések.

Ez a 4 szerelmi mágia gondoskodhat arról, hogy forróbb, biztosabb és erősebb legyen a pároddal való kapcsolatod. De mégsem kötelezed semmire, nem mész szembe a szabad akaratával, mint egy szerelmi kötéssel. A varázslatok csak akkor működnek, ha mindketten nyitottak vagytok rá.

Érdemes őket pénteki napon növő holdkor vagy telihold napján elvégezni:
 

Mindörökké rózsavarázs

Kellékek:

• 2 szál vörös rózsa
• 2 piros gyertya
• méz
• fehér fonal vagy szalag
• a sajátod és a párod hajszála
• fehér anyag/papír (amibe a rózsákat csomagolod)

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a két piros gyertyát. Az egyik rózsa virágához a saját hajszálad hajszáladat kösd, a másikhoz a párodét. Utána fogd őket össze és a fehér fonallal kösd őket alulról haladva felfelé e szavakkal: „Legyen ez a két ember mostantól egy, szerelmük tartós és szoros, de csak ha mindkét fél ezt akarja.”

Azután mártsd mézbe a tetejüket e szavakkal: „Ezennel sorsunkat megpecsételem, szerelmünk édes, mint a méz. Legyünk együtt boldogok, én csak ezt kívánom.”

Tedd a fehér papírra vagy anyagra. Hagyd az éjszakára az oltáron, amíg le nem égnek a gyertyák. Másnap csomagold be a virágokat a papírba és ásd el otthonod közelében.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL