MÁGIA

4 mágia, amivel bebiztosíthatod a kapcsolatodat - jobbak, mint a szerelmi kötések

Mindenki szeretné biztonságban érezni magát a kapcsolatában és boldog lenne, ha tudná, hogy a sírig tart. De ehhez bizony dolgozni is kell önmagunkon és a kapcsolaton. Mindenesetre a munkádat megfejelheted egy kis mágiával is. Ez a 4 varázslat szorosabbá fűzheti a kapcsolatotokat, biztosabbá tehetik, és sokkal erősebbek, tisztességesebbek, mint a szerelmi kötések.

Ez a 4 szerelmi mágia gondoskodhat arról, hogy forróbb, biztosabb és erősebb legyen a pároddal való kapcsolatod. De mégsem kötelezed semmire, nem mész szembe a szabad akaratával, mint egy szerelmi kötéssel. A varázslatok csak akkor működnek, ha mindketten nyitottak vagytok rá.

Érdemes őket pénteki napon növő holdkor vagy telihold napján elvégezni:
 

Mézvarázslat a szerelemért

Kellékek:

• 1-1 kép rólatok
• 2 piros gyertya
• méz
• boríték

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a piros gyertyát, miközben azt mondod: „Újra felébredt a szerelem lángja.”

 Rakd elé a két képet és csorgass rájuk egy kis mézet, miközben azt mondod: „Szerelmünk legyen olyan édes és biztos, mint amilyen a ragadós méz.”

Utána fordítsd az egyik képet arccal a másikra és mondd: „Így vonzódunk mi egymáshoz, ahogy a méz egymáshoz ragaszt bennünket. Amíg van közöttünk szerelem és tisztelet, addig semmi és senki sem választhat el minket.”

Vizualizáld a vágyadat, hogy milyen lesz ezek után a párkapcsolatod és azt követően tedd egy borítékba a képet majd őrizd meg legalább egy hónapig. A gyertyát még aznap égesd le.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL