MÁGIA

4 gyógyító mágia, amivel felpörgetheted a gyógyulásodat

Levett a lábadról a megfázás vagy gyötör a migrén? Netán más tartós fizikai panasszal küzdesz? Bármilyen kellemetlenséged is legyen, ez a 4 gyógyító mágia a segítségedre lehet abban, hogy akár rövid időn belül megszabadulj a betegségedtől, de legalábbis tartós javulást tapasztalj.

Természetesen csodát egyik varázslat sem ígér. Ellenben a csodás gyógyulás sem lehetetlen! Kövesd továbbra is orvosod utasításait, kezeld magadat a hagyományos módokon és mellette nyugodtan végezz el egy gyógyító mágiát szerdai napon növő hold idején vagy sürgős esetben bármelyik nap.

De jó, ha tudod, az ilyen mágiának időre van szükség. Légy türelemmel, amíg a gyógyító folyamatok beindulnak a testedben.

  

A szent étek varázs

Kellékek:

• 1 fehér gyertya
• 1 pogácsa
• Néhány hajszálad és körömdarabod

A varázslat menete:

Először süss pogácsát, és az egyikbe legyen benne néhány hajszálad és körömdarabod. Mikor kész elkészültél, gyújtsd meg a gyertyát, vedd a kezedbe, és mondd: „Ez a pogácsa a testem, beteg és szenved, vegye magához éjjel minden bajomat.”

Ezután tedd a közeledbe éjszakára, lehetőség szerint a fejed mellé. Azután másnap vidd el egy templomhoz és hagyd ott vagy el is áshatod a környékén, miközben azt mondod:

„Eleget szenvedtem, nem kérem a betegségemet, Isten óvjon és gyógyítson meg engem.”

Kész is vagy a varázslattal.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL