MÁGIA

4 gyógyító mágia, amivel felpörgetheted a gyógyulásodat

Levett a lábadról a megfázás vagy gyötör a migrén? Netán más tartós fizikai panasszal küzdesz? Bármilyen kellemetlenséged is legyen, ez a 4 gyógyító mágia a segítségedre lehet abban, hogy akár rövid időn belül megszabadulj a betegségedtől, de legalábbis tartós javulást tapasztalj.

Természetesen csodát egyik varázslat sem ígér. Ellenben a csodás gyógyulás sem lehetetlen! Kövesd továbbra is orvosod utasításait, kezeld magadat a hagyományos módokon és mellette nyugodtan végezz el egy gyógyító mágiát szerdai napon növő hold idején vagy sürgős esetben bármelyik nap.

De jó, ha tudod, az ilyen mágiának időre van szükség. Légy türelemmel, amíg a gyógyító folyamatok beindulnak a testedben.

  

Betegség-égetés

Kellékek:

• 1 fehér gyertya
• 1 boríték
• Néhány hajszálad és körömdarabod
• A neved egy cetlin
• szenteltvíz

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a gyertyát, amit előtte szenteltvízbe mártott és tedd a borítékba a neveddel ellátott cetlit meg a hajszálakat és körömdarabokat.

Zárd le a borítékot és közben gondolj arra, hogy minden betegséged átáramlik abba a borítékba és megtisztulsz. Mikor felkészültél, mondd el az igét:

„A szentelt gyertya lángja megtisztít, az angyalok szárnyaik alá vesznek, égjen hát el minden betegségem, holnapra legyek gyógyult ember.”

A hamvakat szórd ki a szélbe és kész is vagy.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL