MÁGIA

4 gyógyító mágia, amivel felpörgetheted a gyógyulásodat

Levett a lábadról a megfázás vagy gyötör a migrén? Netán más tartós fizikai panasszal küzdesz? Bármilyen kellemetlenséged is legyen, ez a 4 gyógyító mágia a segítségedre lehet abban, hogy akár rövid időn belül megszabadulj a betegségedtől, de legalábbis tartós javulást tapasztalj.

Természetesen csodát egyik varázslat sem ígér. Ellenben a csodás gyógyulás sem lehetetlen! Kövesd továbbra is orvosod utasításait, kezeld magadat a hagyományos módokon és mellette nyugodtan végezz el egy gyógyító mágiát szerdai napon növő hold idején vagy sürgős esetben bármelyik nap.

De jó, ha tudod, az ilyen mágiának időre van szükség. Légy türelemmel, amíg a gyógyító folyamatok beindulnak a testedben.

  

Betegségtemető ceremónia

Kellékek:

• 1 fehér gyertya
• 1 kis doboz
• Néhány hajszálad és körömdarabod
• Fénykép
• 1 kis személyes tárgyad
• Temetőföld

A varázslat menete:

Egy kis dobozba tedd a fényképedet, néhány hajszáladat, körömdarabodat, egy személyes tárgyadat és temetőből hozott földet. Utána menj a szabadba, gyújtsd meg a gyertyát, áss egy lyukat, majd tedd bele a dobozt. Fogj egy marék földet és szórd rá, miközben ezt mondod: „Búcsúzom a betegségemtől, búcsúzom a nyavalyámtól, búcsúzom a fájdalomtól. Ezennel minden bajomat itt hagyom, vegye magához a föld, mert én holnapra újjászületek és újra egészséges leszek.”

Végül nincs más dolgod, mint teljesen betemetni és közben gondolj arra, hogy csakugyan megszabadulsz a betegségedtől.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL