MÁGIA

4 gyógyító mágia, amivel felpörgetheted a gyógyulásodat

Levett a lábadról a megfázás vagy gyötör a migrén? Netán más tartós fizikai panasszal küzdesz? Bármilyen kellemetlenséged is legyen, ez a 4 gyógyító mágia a segítségedre lehet abban, hogy akár rövid időn belül megszabadulj a betegségedtől, de legalábbis tartós javulást tapasztalj.

Természetesen csodát egyik varázslat sem ígér. Ellenben a csodás gyógyulás sem lehetetlen! Kövesd továbbra is orvosod utasításait, kezeld magadat a hagyományos módokon és mellette nyugodtan végezz el egy gyógyító mágiát szerdai napon növő hold idején vagy sürgős esetben bármelyik nap.

De jó, ha tudod, az ilyen mágiának időre van szükség. Légy türelemmel, amíg a gyógyító folyamatok beindulnak a testedben.

  

Babérceremónia

Kellékek:

• 1 zöld gyertya
• 1 babérlevél (vagy annyi, ahány betegséged van)
• Borsmenta olaj
• Tálka

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a gyertyát, amibe belekarcoltad a nevedet és bekented borsmenta olajjal. Utána írd rá a babérlevélre a betegségedet vagy azt, amitől megszabadulnál. Ha több van, akkor külön-külön írd fel őket a babérlevélre.

Vedd a kezedbe és mond: „A babérlevél szelleme, távolítsd el belőlem a betegséget. Űzd ki belőlem a rosszat, engedd, hogy végre meggyógyuljak.”

Égesd a levelet és gondolj arra, hogy közben megtisztít téged.

Minden egyes babérlevélnél ismételd el az igét.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL