MÁGIA

4 felettébb hatásos mágia szerelmi bánat ellen - Vigyázz, mert működnek!

Ez az élet rendje és legalább egyszer vagy kétszer, de meg kell kóstolnunk az édes után a keserűt. Megtapasztaljuk milyen is a romlott sütemény. Sajnos szükség van a szívfájdalomra, mert ezek a tapasztalatok tesznek bölcsebbekké és sokszor ezek vezetnek el az igazi szerelemhez. Ám, hogy ne keljen sokáig szenvedned és évekig magadba fordulnod, és depresszióznod, mutatunk 4 egyszerű mágiát, ami elűzi a szerelmi bánatot!

Bánat temető mágia

Fogyó hold idején, pénteki napon, gyújts 7 darab fekete gyertyát és égess tömjént. Készítsd el vudubabából a másodat – ehhez itt találsz segítséget - majd színezd feketére a szívét és szúrj bele egy tűt.

Ezután tedd az oltárodra és mond: „Szívem telve van haraggal, gyűlölettel, bánattal és keserűséggel. De ma éjjel megszabadulok tőlük veled együtt X(annak a neve, aki elfelejtenél) és eltemetlek titeket, hogy soha többé ne fájjon érted a szívem.”

Most húzd ki a tűt a baba szívéből és fektesd mellé: „Ahogy a könnyeim elfolytak irántad, úgy szivárog most ki a méreg. Ahogy a sebből távozik a genny, úgy engedem ki magamból felgyülemlett érzéseimet. Meghalt a szerelmünk, és ez a részem vele hal, most jobb létre szenderül.”

Takard be a babát egy fehér anyaggal és amint teheted, mindenképpen ásd el. Mikor éppen temetnéd el, végy egy marok földet a kezedbe és szórd rá e szavakkal: „Nyugodj békével elfeledett részem, többé már nem vagyok X-be szerelmes. Holnaptól új életet kezdek.” 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL