Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

4 angyali varázslat, ami a karácsonyi ünnepek alatt a leghatásosabb

Szerző:
Szabó Anna
A karácsonyi időszak egy varázslatos idő. Szó szerint. Mert az Univerzum ontja magából a szeretetet, a fényt és a jótékony energiákat. Miért ne ragadnád meg? Méghozzá most az angyalok segítségével! Van itt számodra 4 olyan angyali varázslat, ami a karácsonyi ünnepek alatt a leghatásosabb, ha akkor végzed el. Kívánj magadnak és szeretteidnek szerencsét, szerelmet, bármit, amire csak vágysz és ne csodálkozz, hogy meg is kapod!

Keresővarázslat

Szenteste kezd el ezt a varázslatot!

Ezzel a varázslattal elérheted, hogy rád találjon a szerelem (ha már meg van, akkor felfrissíti a meglévő kapcsolatot), a szerencse, boldogság és az egészség, de még egy titkos vágy is!

Nincs más dolgod, mint kiválasztani a rád jellemző színű gyertyát, hozzákötni a fényképedet és mézzel bevonni.

Tedd középre, és a négy égtáj irányába helyezz el négy darab magnetitet vagy hematitot és rakj mindegyikhez olyat, ami a vágyaid tárgyat szimbolizálja. Szívet a szerelemhez, pénzt a pénzhez, a szerencséhez, a boldogsághoz olyan képet, aki kifejezi az örömödet, akárcsak az az egészséghez olyat, ami a testi és lelki épségedet fejezi ki. Végül az ötödik hematitot tedd a fényképes gyertyád elé és azt, ami a leghőbb vágyadat szimbolizálja.

Gyújts fahéj, babér és rozmaring füstölőkeveréket. Relaxálj egy kicsit vágyaid, vizualizáld őket és mikor készen állsz, mond: „Anael, Haniel, Raphael, Barakiel. Nyitott könyv előttetek a szívem, tudjátok mire vágyok. Szerelem. Szerencse. Boldogság. Egészség. (Itt mond el a titkos vágyadat) Küldjétek felém vagy hadd találjam meg őket, vezessetek oda, ahol vágyaimat meglelem vagy adjátok kezembe. Úgy vonzzam őket magamhoz, mint a mágnes, s ragadjanak rám, ahogy a méz tapad a képemhez. Szerelem, Boldogság, Bőség, Egészség és Kívánságok Angyalai, tegyetek jót velem, s áldassák nevetek, hálám ígérem, nem marad el!”

Ismételd meg még két napig a varázslatot, úgy, hogy a gyertya leégjen. Utána tégy mindent egy kis dobozba és őrízd meg addig, míg a kívánságaid valóra válnak.

Megjegyzés: Bármelyik varázslatot végezd is el, utána mindig mondj köszönetet az angyalnak, aki segített!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL