Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

4 angyali varázslat, ami a karácsonyi ünnepek alatt a leghatásosabb

Szerző:
Szabó Anna
A karácsonyi időszak egy varázslatos idő. Szó szerint. Mert az Univerzum ontja magából a szeretetet, a fényt és a jótékony energiákat. Miért ne ragadnád meg? Méghozzá most az angyalok segítségével! Van itt számodra 4 olyan angyali varázslat, ami a karácsonyi ünnepek alatt a leghatásosabb, ha akkor végzed el. Kívánj magadnak és szeretteidnek szerencsét, szerelmet, bármit, amire csak vágysz és ne csodálkozz, hogy meg is kapod!

Karácsonyi kívánságtekercs

Ezt a varázslatot, Szent Este kezd el.

Bármi is legyen a vágyad, - persze több is lehet – írd fel egy fehér papírra. Utána tekerd össze és kösd át egy piros kis szalaggal. Ezután gyújts 5 piros gyertyát és helyezd el őket egy ötágú csillagok formájában. Tégy az oltárodra tobozt, fenyőágat, magyalt, fagyöngyöt, minden olyan dolgot, ami a Karácsonyt szimbolizálja. Gyújtsd karácsonyi illatot idéző füstölőt. 

Továbbá helyezz ki az asztalra egy pohár bort és egy kis süteményt is. Ezután már kezdhetsz koncentrálni a kívánságaidra. Vizualizáld őket, lásd magad előtt, ahogy megtörténnek.

Amikor kellően felkészült vagy, egy csöngővel csilingelj hármat, mond el az igét: „Szeretet, Béke és Boldogság, Karácsony Angyalai, szálljon hozzátok igém és kívánságaim. Igyekeztem jó lenni az idén, de még inkább igyekszem majd, hogy jövőre ennél is jobb legyek. Ezért ha megérdemlem, kérlek teljesítsétek a papíron szereplő kívánságaimat, s fogadjátok el cserébe ígéretemet, hogy jövőre jobb leszek, s szerény kis ajándékaimat. Dicsértessék neveiteket és legyen áldott Jézus!”

Ezután még nyugodtan relaxálhatsz, meditálhatsz. A lényeg, hogy másnap reggel elásd a kívánságtekercsedet, a bort és a süteményt. Ha nem tudod a szabadba, akkor csalhatsz egy kis virágfölddel meg cserépedénnyel. 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL