MÁGIA

4 angyali varázslat, ami a karácsonyi ünnepek alatt a leghatásosabb

A karácsonyi időszak egy varázslatos idő. Szó szerint. Mert az Univerzum ontja magából a szeretetet, a fényt és a jótékony energiákat. Miért ne ragadnád meg? Méghozzá most az angyalok segítségével! Van itt számodra 4 olyan angyali varázslat, ami a karácsonyi ünnepek alatt a leghatásosabb, ha akkor végzed el. Kívánj magadnak és szeretteidnek szerencsét, szerelmet, bármit, amire csak vágysz és ne csodálkozz, hogy meg is kapod!

A Tűz serlege

Testi vagy lelki gyógyulásra vágysz? Esetleg a szeretteid szorulnak rá? Végezd el ezt a varázslatot az ünnepek alatt és igyon belőle az, akinek gyógyulásra van szüksége. Nem fog elmaradni a segítség!

Szükséged egy nagy Nap szimbólumra, amit akár te is készíthetsz kartonból vagy készen is vehetsz. Fontos, hogy minden egy sugarának a végére, helyezz egy-egy napkövet, a Nap középre pedig egy aranyszínű gyertyát. Elé helyezz egy kelyhet, amibe bort, vodkát (bármilyen tiszta szeszt) vagy ha senki nem iszik alkoholt, akkor forrásvizet tölts.

Gyújts tömjén füstölőt és kezdj relaxálni. Gondolt át neked milyen testi és lelki bajaidtól vannak, amiktől meg kell szabadulnod és ugyanígy vedd át szeretteidet is.

Amint tudatosítottad magadban kérésedet, mond: „Nap Angyal, Tűz Angyala, Fény Angyala és Raphael, a Nap tisztító és életető erejével égessetek ki belőlünk mindent, mi gonosz! Töltsétek meg serlegemet gyógyító tűzzel, hogy folyékony lávaként terjedjen szét bennem és keringjen az ereimben és annak, aki iszik belőle, hogy kimarjon belőlünk minden rosszat és sötétet. Boruljon a testünk édes lángba, hogy kiégjen belőlünk minden testi és lelki bántalom. A forróság erekével, a gyógyító tűzzel szabadíts fel bennünket!”

Ezután hagyd egy éjszakát állni az italt és másnap igyál belőle, illetve azok, akiknek gyógyulásra an szükségük. Rövidesen javulni fog az állapototok!

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL