MÁGIA

3+1 álommágia, amelynek segítségével mindent megtudhatsz álmodban!

Sokunkat foglalkoztat a jövő. A spiritualitásban jártasak pedig azt is tudják, hogy álmainkban képesek vagyunk jeleket, válaszokat kapni a kérdéseinkre vagy akár meglátni a jövőnket. Ha te is kíváncsi vagy valamire vagy csak szeretnél betekintést nyerni a jövődbe, akkor végezd el az 3+1 álommágia egyikét!

A következő 3+1 mágia segítségével végre választ kaphatsz a kérdéseidre és bepillantást nyerhetsz a jövődbe.

A varázslatokat növő hold idején hétfőn végezd el vagy telihold napján, illetve aznap is elvégezheted, mikro sürgősen válaszra van szükséged.
 

Álompárna

Egy kis gyógynövénypárna használata az álommágia klasszikus típusa, és azért, mert nagyon jól működik. Az alappárna mindössze két darab szövettel van összevarrva. A legjobb, ha lila színből készül. Nem kell divatosnak lennie, a cél az, hogy beletöltsd a következő hozzávalókat:

Kellékek:

• Fekete üröm
• Fahéj
• Angyalgyökér
• Madárberkenye (vagy fekete berkenye, ha nagyon nem elérhető)
• Üröm
• Citrombalzsam

Mindössze egy-egy evőkanálra lesz szükséged. Egy lila színű gyertya fényénél varrd össze és közben koncentrálj arra, hogy a párna segítségével meglátod a jövőt. Ha végeztél, akkor rajzold rá filccel a harmadik szem jelét.

Ezt követően vedd a kezeid közé és mondd: „Morpheusz, Álmok Istene, add áldásodat eme párnára, hogy akárhányszor álomra hajtom a fejemet, mindig egy válasszal gazdagabb legyek.”

Ezután hagyd az oltáron éjszakára és másnap már be is teheted a párnád alá és elalvás előtt koncentrálj a kérdésedre!
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL