MÁGIA

3 vitathatatlanul ütős szexmágia – Vigyázz, mert működnek!

A szexvarázslatok segítenek fellendíteni a nemi életet, és visszahozza a szenvedélyt, a tüzet a párok életébe. Ezek a varázslatok és rituálék nagyon egyszerűek. Mindemellett remekül kiegészítik a mindennapi törekvéseinket arra vonatkozóan, hogy izgalmas és gyönyörteljes nemi életet éljünk!

A mágia természetesen önmagában véve nem elég. Az is kell, hogy hétköznapi szinten is lépéseket tegyél azért, hogy a párod kívánjon téged. De ezeket az erőfeszítéseidet felerősítheted a mágiával, amiket telihold napján vagy pénteken, növő hold idején kell elvégezned.

Legyen még élvezetesebb a szex

Tedd élvezetsebbé az együttléteteket a következő módon, amihez kelleni fog:

  • 2 piros gyertya
  • 2 szál rózsa
  • méz

Gyújtsd meg az oltáron a két gyertyát. Az egyikbe a párod neve, a másikba a tiedé legyen belekarcolva. Azután fogd a két rózsát, öleld őket magadhoz és mondd: „Az istenek násza is éppen olyan gyönyörű és varázslatos, mint ezek a rózsák, legyen hát mi a szeretkezésünk is épp olyan tüzes és gyönyörteljes, mint az isten és istennő násztánca.”

Mártsd bele a mézbe a rózsákat és hagyd őket egymás tetején e szavakkal: „Édes, mint a méz, éledjen fel közöttünk a szenvedély, szeretkezzünk úgy, mint még sosem.”

Ezután a rózsák leveleiből készíts magatoknak forró italt (akár borba is teheted, ha egy időre beáztatod) és igyátok meg.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL