Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

3 varázslat, ami segít megszabadulni a rossz szokásaidtól

Szerző:
Szabó Anna
Mindenkinek van rossz szokása. A kérdés csupán az: Mennyire zavaró vagy veszélyes rád nézve, esetleg a szeretteidre? Dohányzol, esetleg hajlamos vagy túl sok pénzt költeni? Túlságosan aggódó vagy, netán valamilyen mániától szenvedsz? Természetesen csodát egyik varázslat sem ígér, de érdemes megpróbálkoznod a 3 varázslat egyikével, amelyek segíthetnek megszabadulni a rossz szokásaidtól.

Semmit sem veszítesz azzal, ha kipróbálod az egyik vagy akár az összes varázslatot, amely segít megszabadulni a rossz szokásodtól. Fogyó hold idején, szombati napon végezd el a választott mágiát:

Rossz szokás megtörése

Kellékek:

• 3 babérlevél
• Papír
• Fehér gyertya
• Toll

Írd a papírra háromszor azt, amitől szeretnél megszabadulni. Ezt jelen időben kell megírni, például: „Nem eszem sajttortát este 8 óra után.”

Azután helyezz három babérlevelet a papírra és mondd el még egyszer hangosan a kívánságodat. Hajtsd össze a papírt háromszor, miközben a célodra összpontosítasz.

Gyújtsd meg a fehér gyertyát és mondd: „Eljött az idő, törjön meg a szokás, többé nem követem el ezt a hibát…. (fejtsd ki, mitől szeretnél megszabadulni).”

A hamvakat szórd szét a szélben és kész is vagy.
 

mágia varázslat rituálé ceremónia
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL