Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

3 varázslat, ami megmutatja álmodban a jövendőbelidet – remélhetőleg még az idén megérkezik!

Szerző:
Szabó Anna
Már nagyon régóta folyamodnak az emberek – főleg a hölgyek – a varázslathoz meg a különböző jóslási módszerekhez, hogy megtudják, miként fog kinézni a jövendőbelijük és ezzel is megkönnyítsék a megismerkedésüket. Próbáld ki te is bátran az egyik mágiát és álmodban megláthatod a leendő kedvesedet, akivel remélhetőleg még az idén megismerkedsz!

Bármelyik varázslatot is végzed el a három közül, érdemes szombaton vagy hétfőn megtenned, méghozzá növő hold idején, de akár egy teliholdas éjszakát is választhatsz:
 

Csillagánizs varázs

Kellékek:

• 1 fehér gyertya
• 1 piros fonal
• 2 csillagánizs

A varázslat menete:

Ez egy nagyon egyszerű, de hatásos varázslat. Az egyik csillagánizst kösd hozzá a gyertyához. Gyújtsd meg a gyertyát és miközben a másik ánizs a kezedben van, így szólj: „Ahogy a gyertya fénye világít a sötétben, úgy vezet engem is szövevényes álmaimban a csillagfénye. A csillagfény legyen ez az ánizs, mutassa meg nekem álmomban, hogy néz ki a leendő férjem/feleségem.”

Ügyelj arra, hogy a gyertya biztonságos körülmények között leégjen. A kezedben lévő ánizst pedig tedd a párnád alá és lefekvés előtt gondolj arra, hogy álmodban meglátod a jövendőbelidet.
 

mágia varázslat jóslás
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL